VAŠ STAV: “Velike količine blata i kamenja po putu na ulazu u Lukavac”

6 3.948

U rubrici “Vaš stav” našim čitateljima dajemo prostor da iznesu svoj stav kroz tekstove i komentare. Na email redakcija@sodalive.ba stigle su fotografije i poruke naših čitatelja koji objavljujemo bez izmjena. SodaLIVE se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u tekstu i komentarima. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Pismo objavljujemo bez izmjena.

“Ovim putem želim da skrenem pažnju Opštinskim strukturama, da vidim ko je zadužen za sanckionisanje i kontrolu radova. Dionica od Junuzović Kopex pumpe pa kraj BOXMARK-a do ulaza u Lukavac. Ako inspekcija ne uradi ništa po ovom pitanju put će za koji dan postati neprohodan. Blato se unosi i u grad i stvara se prašina.”

“Razumijem da treba graditi i sve je ok. Al ipak je ovo nekakv gradić, da li ovo treba ovako da se dopusti gdje je komunalna inspekcija pa policija. Pa valjda i ostali građani trebaju da prođu ovom dionicom da ostane čista i neoštećena. U drugim državama ovoga nema ovo se kažnjava”

5 6 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
6 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
lucky luke

sad će neko reći da je kriv načelnik

Dzeko

Ovdje kralju da inspektor stoji i pise kazne, struja bi dosao i izbrisao gumicom.

Sodakox

Definitivno ste upravu,ovo je sramota,ko održava ovaj dio puta?krajevi se uopšte niti naziru,sramota i još kad oni ćupovi parkiraju auta na cesti a čovjek im obezbjedio parking,i šta radi ta policija?

Lu1

Koliko znamo Lukavac je opstina,nije grad al u svakom slucaju 100 puta bolji od puracica!

Puracan

Al fazon je sto lukavac nije ni g od gradica, to je malo vece selo i to je sasvim normalno sto se desava :'D

Amfibija2016

Jos veci je ljakse onaj sto ga vodi

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x