VAŠ STAV: “Ovako zagađujemo svoju životnu sredinu”

2 3.989

U rubrici “Vaš stav” našim čitateljima dajemo prostor da iznesu svoj stav kroz tekstove i komentare. Na email redakcija@sodalive.ba stigao je stav našeg čitatelja koji objavljujemo bez izmjena. SodaLIVE se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u tekstu i komentarima. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. U nastavku možete pročitati tekst bez korekcija.

Posvećeno prvenstveno jednom dijelu bližeg i daljeg komšiluka koji štedi novac tako što ne plaća odvoz smeća te isti deponuje na ovom mjestu, nesavjesnim posjetiocima jezera, a onda i svima ostalima koji su doprinijeli trenutnom stanju.

Stanje unutar posjeda izletišta jezera Ontario Bistarac se od strane osoblja uredno održava čistim i urednim, ali izvan kompleksa jezera imamo klasični odraz mentaliteta naših ljudi. Prvih 5 slika je napravljeno na udaljenosti manjoj od 100 metara od ulaza u kompleks jezera, dok posljednja slika prikazuje deponiju uz potok koji se nalazi na sjevernoj strani uljeva u jezero.

Leave a Reply

2 komentara za članak "VAŠ STAV: “Ovako zagađujemo svoju životnu sredinu”"

avatar
najnoviji najstariji popularni
Ime
Gost
Ime

Ovo je prosto fantastično :=)

Delicevci i Kukicevci
Gost
Delicevci i Kukicevci

Sad će Delic doći sa onom,amfibijom,za čišćenje i sve ovo,da očisti zna cojk gotov ko Što Narod Zna hahaha