VAŠ STAV: “Osnovno nepoštivanje umrlog”

5 5.682

U rubrici “Vaš stav” našim čitateljima dajemo prostor da iznesu svoj stav kroz tekstove i komentare. Na email redakcija@sodalive.ba stigao je stav našeg čitatelja koji objavljujemo bez izmjena. SodaLIVE se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u tekstu i komentarima. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Pismo objavljujemo u nastavku bez izmjena:

Većina nas svjedoči raznoraznim podjelama u društvu. Ali, ovakav čin nepoštivanja nekada uposlenog u ovoj istoj zgradi je ruglo za samu zgradu, prije svega.

Zar zaista posmrtnica nije mogla biti zalijepljena na ulaznim vratima (kako to obično biva), a ne na stubu moderne strehe koja je inače samo prepreka (posebno za osobe sa invaliditetom)?!

Dok za razliku od Opštine, FK Radnički je istu posmrtnicu istaknuo na ulazu nekadašnje biletarnice. 

Detalji u ponašanju svih nas govore mnogo više od riječi saučešća. Valjda se u Opštini nauče za buduću praksu. 

3.3 4 votes
Ocijeni članak
guest
5 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
edin b

koliko je drugih umrlo ljudi bitnijih i znacajnijih nego ovaj pa niko nepise nista sta sad treba sto je ono da svi leze klece placu jo

Anonimus

Sto se tice FK Radnickog mislim da su ispostovali kako i treba da se ispostuje,a sto se tice posmrtnice ako sam dobro upucen porodica postavlja posmrtnice ?!

crni

Ko god da si, napisati ovakav člank je čista bljuvotina, imaš li matere ti preča posla, ako nemaš zabavi se o sebi s malo više poštivanja prema preminulima.

Dzeko

Mjera brate

Istina

SDA bi ovog kriminalca na Kaabu zalijepila.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x