VAŠ STAV: Objekat BH Telecoma niko ne održava i tako narušava sigurnost pješaka!?

1 2.643

U rubrici “Vaš stav” našim čitateljima dajemo prostor da iznesu svoj stav kroz tekstove i komentare. Na email redakcija@sodalive.ba stigao je stav našeg čitatelja koji objavljujemo bez izmjena. SodaLIVE se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u tekstu i komentarima. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. U nastavku možete pročitati tekst bez korekcija.

Naime radi se o objektu BH Telecoma koji se nalazi u Rudničkoj ulici. Iz priloženih fotografija vidjećete o čemu se radi, objekat je ograđen i niko ne odrzava, kosi u ogradjenom prostoru.

Zakrcčn je i onako loš trotoar i jako otežava kretanje ulicom. Neodržavani objekat BH Telecoma je u blizini raskrsnice u Rudničkoj ulici i potpuno je nepregledno posebno za kretanje pješaka, biciklista i invalidnih lica.

MIslim da je i zakonska obaveza održavanje okoline objekta, bar u tolikoj mjeri da ne ugrožava druge. Nadam se da će ova objava potaknuti odgovorne iz BH Telecoma za svoj dio, a i druge koji su odgovorni za odrŽavanje ulica i kresanje rastinja i u prigradskim mjesnim zajednicama, zarad bezbjednosti sviju nas.

0 0 vote
Ocijeni članak
guest
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mujo Becirovic

Pa ima Opstina komunalnu inspekciju koja radi i to se eto i vidi. Trebaju izaci na lice mjesta napraviti zapisnik i napisati kaznu jer su meni tako uradili sto mi je pola traktora sitnog pijeska bilo na trotoaru u slijepoj ulici. Nego BH Telekom se ponasa kako oni hoce briga njih i za veze kad nisu u redu nezure se otkloniti kvar i kad nemate signala 15 dana nece vam smanjiti racun za to pola mjeseca sto niste imali telefon i internet. Monopolisti koje treba rastjerati sve do jednog a deru plate bogovske. Nek ih je stid i sramota ako imaju imalo savjesti da se i postide. Daj boze.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x