VAŠ STAV: Izgled jezera Modrac je slika našeg mentaliteta (FOTO)

5 2.663

U rubrici “Vaš stav” našim čitateljima dajemo prostor da iznesu svoj stav kroz tekstove i komentare. Na email redakcija@sodalive.ba stigao je stav našeg čitatelja koji objavljujemo bez izmjena. SodaLIVE se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u tekstu i komentarima. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Pismo objavljujemo bez izmjena.

Sram nas bilo! Ovo sam danas zabilježio na jezeru Modrac. Ovo nije posljedica globalnog zagrijavanja, ovo je posljedica našeg mentaliteta. Postali smo gori od najgorih parazita. Čudimo se kad nam priroda uzvrati.

0 0 vote
Ocijeni članak
guest
5 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Karlo

Cisto me zanima da je ovo jezero negdje u Svicarskoj, koliko bi vec milijardi donijelo nekom kantonu od turizma.

Mujo Becirovic

Ja samo znam da to smece nitko iz Lukavca nije donio i baci nego je doslo iz nasih dragih sela i susjedne nam Opcine Zivinice a i gore su seljacine da ih nema.

Nema potrebe

Gospodo do ovakve pojave dolazo poslije koncerta na Areni jezera MODRAC .Sve smece koje se ostavi pokupi se u vrece Crne boje koje se natovare u prikolicu koja je zakacencea na SIVI MERCEDES 190 pa se onda to smece odvuce do MOSOROVCA prema BABICAMA .A ti vozaci su mjestani Tabaka i Prokosovica .Pa dali JKP LUKAVAC ima kotejnere koji su smjesteni kod restorana PLAZA .Takvih nema godinama i gdje ide smece ide u JEZERO .A o tom niko ne vodi brigu

ZzMhX

Netko je valjda zadužen za održavanje jezera?!’ Pa brzo riješi.

MirsoPuracic

Pa ne mogu oni ocistit, koliko mi mozemo zagadit

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x