VAŠ STAV: “Hvala načelniku Edinu Deliću na obnovi škole u MZ Hrvati!”

5 7.209

U rubrici “Vaš stav” našim čitateljima dajemo prostor da iznesu svoj stav kroz tekstove i komentare. Na email redakcija@sodalive.ba stigao je stav našeg čitatelja koji objavljujemo bez izmjena. SodaLIVE se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u tekstu i komentarima. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. U nastavku možete pročitati tekst bez korekcija.

“Puno se u zadnje vrijeme pažnje daje medijima i pojedinačnim objavama na duštvenim mrežama, ali se u stvarnosti jako malo radi. Dokaz tome je “duži spisak implementiranih projekata od dolaska Edina Delića” koji sam pronašao na službenoj Facebook stranici SDP-a TK, gdje se u jednom video prilogu između ostalog nekoliko puta spominje i moja Mjesna zajednica. Kako bi se stalo u kraj obmanama ovog naroda i krivljenju slike kroz medije, odlučio sam da Vam se obratim.

Dolazim iz MZ Hrvati, u kojoj je načelnik kako kažu obnovio područnu školu, a kako bi s vama podijelio stvarno stanje ove “obnovljene” škole odlučio sam da uz par fotografija i vama i vašim čitaocima pružim priliku da se uvjerite u ove tvrdnje i sami donesete konačan sud. Moje dijete ide u ovu školu i to s ti uslovi o kojima se priča na raznim skupovima i putem interneta.

Da li ovako inače izgledaju sve obnovljene škole, zakovanih prozora, oronulih zidova i sa ugljem u holu objekta? Da li je ovo jedan od tih projekata, ili u Hrvatima postoji još neka moderno opremljena škola, ili se možda na političkim okupljanjima govori o nekim drugim Hrvatima? Molim vas da prosudite sami…” 

Hvala na ustupljenom prostoru.

 

0 0 vote
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
5 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bze

Sta se ba hvatate za slamku.
Pa bas tako vidite li gdje su vam djeca isla 20 godina u skolu a vi niste nista uradili. Sram vas bilo.To je sramota SDA a ne Edina. Al eto dobro da ste opomenuli.Nacelnik ce to srediti nebrinite hvala na opomeni.Od mnogobrojnih oronulih skola koje su ostale od vladavine Zelenih nije stigao ali doce i to na red.

Soda

Nacelnik je odobrio sredstva,,,20.000Km,ali predsjednik vijeca nije se udostojio da povuce novac,,,a nakon toga je budzet blokiran i sad nije moguce dati sredstva,,,iskljucivi krivac je predsjednik vijeca MZ Hrvati,,,vjerovatno ezdea poslusnik.

SDP teletabisi

Ma ja Delicu i Vama koji ga slijepo slušate i njega i njegovu Lafinu uvijek će neko tam drugi da bude kriv što niste realizirali …ITd.itd. Blokira Vas Suljic?! …Nije povuko?! Vi drugovi možete sad,samo Suljicu da povucete onu,stvar i zbog onih nelegalnih krivicnih prijava i zbog svega drugog …

I meni je njih žao

Kako nelegalnih pa Čojk će umrijet prije nego Predat Fotelju
glumio nekakavog SDP ovca 2008 a ispo gori od same SDA
i Mihad isto
Dobro reče Tarik Mihade ti si uvjek bio Jaran

Samo naprijed TARIK

*** je taj Lafinas neviđeni, šta njega briga za Hrvate ?! Njemu su najvažniji njegovi Srbi sa Ozrena hahaha biciklista i plenumas naš -gorice ako bogda ko zgrada SodaSo kad su njegovi Komunisti bili u njoj!!!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x