VAŠ STAV: “Hvala načelniku Edinu Deliću na obnovi škole u MZ Hrvati!”

5 7.094

U rubrici “Vaš stav” našim čitateljima dajemo prostor da iznesu svoj stav kroz tekstove i komentare. Na email redakcija@sodalive.ba stigao je stav našeg čitatelja koji objavljujemo bez izmjena. SodaLIVE se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u tekstu i komentarima. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. U nastavku možete pročitati tekst bez korekcija.

“Puno se u zadnje vrijeme pažnje daje medijima i pojedinačnim objavama na duštvenim mrežama, ali se u stvarnosti jako malo radi. Dokaz tome je “duži spisak implementiranih projekata od dolaska Edina Delića” koji sam pronašao na službenoj Facebook stranici SDP-a TK, gdje se u jednom video prilogu između ostalog nekoliko puta spominje i moja Mjesna zajednica. Kako bi se stalo u kraj obmanama ovog naroda i krivljenju slike kroz medije, odlučio sam da Vam se obratim.

Dolazim iz MZ Hrvati, u kojoj je načelnik kako kažu obnovio područnu školu, a kako bi s vama podijelio stvarno stanje ove “obnovljene” škole odlučio sam da uz par fotografija i vama i vašim čitaocima pružim priliku da se uvjerite u ove tvrdnje i sami donesete konačan sud. Moje dijete ide u ovu školu i to s ti uslovi o kojima se priča na raznim skupovima i putem interneta.

Da li ovako inače izgledaju sve obnovljene škole, zakovanih prozora, oronulih zidova i sa ugljem u holu objekta? Da li je ovo jedan od tih projekata, ili u Hrvatima postoji još neka moderno opremljena škola, ili se možda na političkim okupljanjima govori o nekim drugim Hrvatima? Molim vas da prosudite sami…” 

Hvala na ustupljenom prostoru.

 

5
Komentari

avatar
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
I meni je njih žaoSDP teletabisiSodaBzeSamo naprijed TARIK Recent comment authors
newest oldest most voted
Bze
Guest
Bze

Sta se ba hvatate za slamku.
Pa bas tako vidite li gdje su vam djeca isla 20 godina u skolu a vi niste nista uradili. Sram vas bilo.To je sramota SDA a ne Edina. Al eto dobro da ste opomenuli.Nacelnik ce to srediti nebrinite hvala na opomeni.Od mnogobrojnih oronulih skola koje su ostale od vladavine Zelenih nije stigao ali doce i to na red.

Soda
Guest
Soda

Nacelnik je odobrio sredstva,,,20.000Km,ali predsjednik vijeca nije se udostojio da povuce novac,,,a nakon toga je budzet blokiran i sad nije moguce dati sredstva,,,iskljucivi krivac je predsjednik vijeca MZ Hrvati,,,vjerovatno ezdea poslusnik.

SDP teletabisi
Guest
SDP teletabisi

Ma ja Delicu i Vama koji ga slijepo slušate i njega i njegovu Lafinu uvijek će neko tam drugi da bude kriv što niste realizirali …ITd.itd. Blokira Vas Suljic?! …Nije povuko?! Vi drugovi možete sad,samo Suljicu da povucete onu,stvar i zbog onih nelegalnih krivicnih prijava i zbog svega drugog …

I meni je njih žao
Guest
I meni je njih žao

Kako nelegalnih pa Čojk će umrijet prije nego Predat Fotelju
glumio nekakavog SDP ovca 2008 a ispo gori od same SDA
i Mihad isto
Dobro reče Tarik Mihade ti si uvjek bio Jaran

Samo naprijed TARIK
Guest
Samo naprijed TARIK

*** je taj Lafinas neviđeni, šta njega briga za Hrvate ?! Njemu su najvažniji njegovi Srbi sa Ozrena hahaha biciklista i plenumas naš -gorice ako bogda ko zgrada SodaSo kad su njegovi Komunisti bili u njoj!!!