VAŠ STAV: Barem uredite našim sugrađanima “posljednju stanicu”?

7 3.884

U rubrici “Vaš stav” našim čitateljima dajemo prostor da iznesu svoj stav kroz tekstove i komentare. Na email redakcija@sodalive.ba stigao je stav našeg čitatelja koji objavljujemo bez izmjena. SodaLIVE se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u tekstu i komentarima. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. U nastavku možete pročitati tekst bez korekcija.

Lukavčani, znate li gdje je ovo mjesto? Ovo je posljednja stanica vaših/naših sugrađana. Mislim da bi bilo lijepo, da ne kažem red, da se ova zgradica malo umije. Fasada je počela otpadati, a svi se busamo u prsa i pričamo o multietničnosti. Učinimo to za našeg ljiljana Miladina, ali i one koji su već stigli na kraj ovog trnovitog puta: Gorana, Slobodana, Božicu… Evo izbori će.

Eto vam prilika POLITIČKI SUBJEKTI, pokažite i dokažite da vam je stalo. Eto ujagmite ko će prvi. Ne treba za ovo 1000KM, neka je 2000KM, a oni će to gledati, JA ću to gledati, SVI pošteni i čestiti Lukavčani će to vidjeti i reći vam na pravi način HVALA.

Napisao: Admir Memić

0 0 vote
Ocijeni članak
guest
7 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
željo

Ako je gradsko groblje mislim da općina treba da uloži neka sredstva za održavanje ovog gradskog groblja.Takođe treba i pristupni put popraviti i napraviti prikladno parkiralište jer ga nema nikako.Malo crkva malo općina i može to bolje biti.

crni

Koliko mi je poznato ovo je gradsko groblje, a ne pravoslavno ni katoličko.

ZaBiHVam

Uradio bi Vama lafinas To samo kad bi mogli koji glas više da mu obećate , Ali on se zalaže da “mrtvi” više ne glasaju, tako da nema od tog ništa …

KKK

Admir Memic je po zadatku nacelnika objavio ovaj tekst, obzirom da je nacelnik prebacio odredjen novac za katolicku vjersku zajednicu. Sad ko fol, nakon prozivke, nacelnik se pojavljuje kao dobrotvor, podastire dokaze o prebacenom novcu. Nije znao na koji nacin to objaviti, pa se na ovakav nacin posluzio, zeleci pokazati brzinu, efikasnost, ekspeditivnost, brigu za sve.

Inuki

svi smo skontali da je ovaj portal postao sdalove tako da, iskreno, uđem i procitam par hejtova, od jednih te istih likova, procitam “naša ekipa sodalive” sto je zapravo jedan clan izasao i napravio par slika i odvalim se smijat sta ste sebi dozvolili.

Antipoliticar

Ako je ovo sdalive, sta je onda ltk info. Ono bas otvoreno se uvlace lafinasu u d…

Mujo Becirovic

Sto jest jest i ovaj bi objekat trebalo sanirati pa ciji da je. Taj je objekat na samom ulazu u grad a od poplava 2014 nije saniran pa tako da bi i to trebala opstina a ne Edin Delic da isfinansira. A nije tacno da mrtvi ne glasaju kad po nekoj zvanicnoj statistici ima 769 onih preko stoje a na listama ih ima preko 8000 pa ko je tu sad pametan a ko budala. Mozda ce za njih biti otvoreno glasacko mjesto bas u toj kapelici pa nek nanesto i lici. Mozda nova vlast ako dodje stogod promjeni a ako ne nek nam je bog na pomoci.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x