Pismo čitatelja: “Ciglu u glavu”

3 1.386

Ove cigle su, vjerovatno, cigle iz basne “Tri praseta”. Vjerovatno. Niko drugi ne bi mogao cigle ovdje ostaviti. A, ko bi drugi i mogao baratati sa ciglama ako ne složna prasad?Hljeb, stolariju i namještaj oko kontejnera jednog dana nećemo bacati, ali cigle itekako hoćemo. Uživamo da živimo u smeću i svjedočimo o brutalnosti naših karaktera. Moleći najiskrenije Boga da komšiji poprijeko crkne krava, cigle i ostalo smeće  su nama najmanji problem.Ukoliko praščići nisu, sramota za nas.

Svaka čast za trud!

U rubrici “Vaš stav” našim čitateljima dajemo prostor da iznesu svoj stav kroz tekstove i komentare. Na email redakcija@sodalive.ba stigao je stav našeg čitatelja koji objavljujemo bez izmjena. SodaLIVE se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u tekstu i komentarima. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. U nastavku možete pročitati tekst bez korekcija.

0 0 vote
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dzeko

Par cigli je vjerovatno ostavio komsija sto stema kadu. Hoce hamandzik da pravi.

Memo

Pa valjda svaka zgrada ima upravitelja i on se mora pobrinuti osvim stvarima u i oko zgrade pa i o ovim sa ciglama.OId para koje ima Upravitelj on može naći osobu i platiti je redovno a koja će dovesti u red stanje i u i oko zgrad.Vrlo jednostavno rješenje u par koraka da sve blista ispred svake zgrade.Znači samo da svako radi svoj posao za koji je plaćen.
A to je sve opret na općinskoj službi koja je zadužena da se ovim pitanjima bavi i onda se ovakve stvari i nered nebi dešavali.Sretno!

Memo

Znači da općinske vlasti potjeraju naredbama Upravitelje zgrada u gradu da rade svoj posao odnosno da rješavaju stvari iz svoje nadležnosti,a zašto primaju dobre plate i da se mane javašluka i nerada.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x