Ruglo i sramota usred grada!

613

Nekada ste u strogom centru na glavnom trgu u Lukavcu mogli da vidite i “mapu grada Lukavca”, koja je izgledala baš kao na slici iznad ovog teksta.

Danas, na mjestu gdje ste mogli da pronađete sve bitne objekte u našem lijepom gradu možete da pročitate gdje će da gostuje dotični Esad sa nadimkom “PLAVI”, Davor Badrov, gdje je snižena cijena Premingera, ko je preminuo i sl.

Naš plan grada se pretvorio u oglasnu tablu. Kako to izgleda? Evo ovako:

oglasnatabladanas

Pitamo se, zar ovo niko ne vidi?
Zar se ne može nešto novca iz budžeta izdvojiti pa da se ponovo na ovom mjestu pojavi mapa grada Lukavca, koja sigurno mnogo bolje izgleda od ovoga danas.

Ukoliko se stvari ne promjene u dogledno vrijeme, SodaLIVE.ba obećava da će napraviti akciju prikupljanja sredstava, pa da mi građani Lukavca, vratimo izgled ovoj nekadašnjoj mapi grada. Nadam se da ćete podržati ovu akciju ukoliko dođe do nje.

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
6 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
unknown_man

Ma nije vrijedno opet da se pravi , kada ce seljaci opet to pokvarit , kao sto su pokvarili i ovaj !

mrzim_narodnjake

Jes vala slažem se unknown_man
J*** ih edia plavi il kako se vec zove neka dole kraj millenniuma se reklamiraju il na plazi J*** ih džigara

Ajla

ma to ce poKwarit nece proci ni mjesec dana
pa kao sto su i owaj…

Asmir

Da su odma sankcionisali one koji su iscrtali “grafit” na mapu… sve bi bilo drugačije.

btw. ti isti uništavaju grad s tim “grafitima” a niko ih ne kažnjava, a zna se ko su oni…

Sudži

lol… Za ovakve probleme, oni koji su placeni da rade svoj posao ako ka neznaju, neka se posavjetuju sa Opstinom Gradacac, koji su ovakve probleme rijesili jos davne 2000 godine, ili neka daju svoj posao onome ko voli ovaj grad…..

Adnan

U svakom gradu,u svim drzavama na svijetu ima ovoga.Znam sta pricam,bio sam na nekoliko mjsta gdje sam to i vidio.Mapa grada mora da postoji.Ako je izsvrljaju pravi drugu brate,pa ako ponovo izsvrljaju pravi ponovo.Nema tu puno price,ali tu postoji jos nesto.Znate nu reklamu i ovo je bosna i hercegovina gdje pokazuju ljepote BiH?ee i ovo je bosna i hercegovina.Ljudi,bezveze se opterecujete,treba otici u opcinu i trazit da se to sanira i to je to.