Rahman Suljić, sportska legenda Lukavca

9 7.469

Priča kolega sa RTV Lukavac o živoj legendi lukavačkog sporta, Rahmanu Suljiću.

Rahman Suljić

Životnu priču Rahmana Suljića, možete pogledati u nastavku:

(SodaLIVE.ba/RTV Lukavac)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
9 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
henes

To je onaj što nam je mjerio ,,jaja,, pri upisu u pionire.

savjest

Ma dajte ljudi imal i jedan čovjek na ovoj općini kojeg nećete ljagati,taj čovjek je uložio svoj život u sport zahvaljujući njemu mnoga djeca su izvučena sa ulice na sportski teren.Malo je entuzijasta kao što je on.Ljagati ovakvog čovjeka stvarno je sramota.

Mirsad Suljić

Čestitam Vam na hrabrosti sada kada nije živ. Ne dirajte mi rahmetli oca, a Vama se ne bi imalo šta ni izmjeriti.

nm

rahman je fudbalska institucija,extra dobar trener jer sam imao priliku da me trenira

ruvejd

bravo@henes upravo tako,danas nisam htio da ovo napišem iz poštovanja prema starijoj osobi,ali Čika Rahmana se sjećam iz 80-ih godina kada sam trebao da igram za Radnički kada su nas svi plašili sa ovim čikom kako će nam isti prepipati jajca ,(i tada se znalo o pedofiliji ali ko e to smio da pomene -gluho bilo da čuje milicija)tako da iz straha i predrasuda ostadoh samo dobar bek sa periferije koji nikad ne zaigra za Radnički..pozz za penzionera Suljića a on zna kakve su mu namjere bile

Izet Spahić -Gračanica

Ja sam u Lukavcu završio maš.tehničku školu 65.-69.godine.
Ovom divnom čovjeku nije bilo teško da dođe na livadu i posmatra našu igru, da bi mnoge od nas pozivao na stadion Radničkog. Divan čovjek i pedagog.

fk radnicki

ma ovi koji pisu ovakve gluposti za gospodina rahmana suljica oni nikada nisu ni pogledali niti jednu fudbalsku utakmicu, a kamoli da nesto znaju o fudbalu….. taj covjek je jedini kupio djecu sa sela i dovodio u radnicki…..pa mozda je cak gospodin suljic trenirao i njihovr oceve u radnickom ,a oni pisu ovakve gluposti, to nema veze sa mozgom…. najbolji igraci u radnickom su bas bili sa sela sa opstine lukavac, kao sto su FILO iz gnojnice,SIPKI iz puracica,CIGO iz miricine itd itd itd itd……..veliki pozdrav za sve sportske radnike i sportiste sa opstine lukavac… veliki pozdrav i selam za gospodina RAHMANA SULJICA……..

Armin

rahman car radnickog

@Rahman

Normala,neka je mjerio,ako nemaš muda ne možeš igrati u Radničkom,eto sad se ne mjere i ispadamo.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x