Novi video singl ‘Ramayana’ Alarm s.o.s.

0 672

Produkcijska kuća ProVision je u saradnji sa izdavačkom kućom INDA uspješno privela kraju rad na novom videu grupe ALARM s.o.s. za pjesmu ‘Ramayana’.

Ilustracija

Video je najavni singl za dupli album ‘Vrisak kroz svilenu paučinu’ koji čine kompilacijski CD ‘The scream through the silken cobweb’ sačinjen od pjesama na engleskom jeziku i instrumentala, i CD novih pjesama ‘Balkan je opet iskrivljeni odraz’ na kojem se nalaze pjesme na bosanskom jeziku. Dupli album je soundtrack za istoimenu zbirku poezije koja je okupila autore iz regiona, dok su i album i zbirka poezije dijelovi multimedijalnog projekta pod istim imenom koji je objedinio radove umjetnika iz Irana, S.A.D., Kanade, Egipta, Španije, Malezije, Turske, Singapura, Makedonije, BiH, Srbije i Hrvatske.

Trenutno su u toku promocije po radio i tv stanicama u BiH i regionu a prva slijedeća književna i unplugged promocija je 16. oktobra u Zagrebu u knjižnici Bogdan Ogrizović. Trenutno su u toku pripreme za snimanje još dva video singla za pjesme ‘Divlje srce’ i ‘Bizantijski pir’.

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x