Subota koju ste čekali: Uštedite i do 50% u svijetu kupatila Dženex u Tuzli (FOTO)

0 1.231

Ovo je subota koju ste čekali, Subota za Uštedu u Dženex-u. Posjetite Svijet kupatila Dženex Tuzla, na Ircu iza Konzum-a.

Birajte samo najbolju keramiku renomiranih proizvođača za svoje kupatilo, a u Dženex-u uštedite i do 50%. Uz svaku kupovinu keramike ostvarujete 20% popusta na ljepilo i fug masu.

Do 30% popusta na sanitarije i kupatilski namještaj. Do 30% popusta na Laminat prve klase.

Specijalna ponuda: Za Vaše bašte iz mašte vrtni namještaj snižen 30%. 20. juli SUBOTA ZA UŠTEDU od 8 do 20 sati.

O NAŠEM SALONU:

Svijet kupatila Dženex je najveći i najmoderniji salon keramike i sanitarija na kantonu, a nalazi se u Tuzli, ul. Krečanska 5-d na Ircu iza Konzum-a.

U ovom specijaliziranom prodajnom centru, možete pronaći španske i italijanske pločice modernog, luksuznog i elegantnog dizajna, kao i pločice hrvatske, srbijanske i turske proizvodnje po jako pristupačnim cijenama.

Od sanitarija nudimo svjetski poznate brendove Hupper i Villeroy&Boch. Pored ovih ekskluzivnih brendova, naš asortiman obuhvata i sanitarije sa potpisom proizvođača Roper, Zoom, Inker, Cersanit, PinoArt, AquaMax, kao i mnoge druge.

Svijet kupatila Dženex je u pravom smislu te riječi sveobuhvatan svijet, u kojem ćete pronaći sve za Vaše kupatilo, tako da naš asortiman obuhvata baterije i česme, sitan vodo materijal (cijevi, ventili, redukcije, fleksibilna crijeva i sifoni), bojlere, kupaonu galanteriju, kao i proizvode za keramičare (ljepila, fug mase, hidroizolacije, silikone, gotove maltere, kao i mašine za rezanje pločica), a ovaj asortiman Vam je uistinu potreban kako bi uređenje Vašeg kupatila priveli kraju.

Našim kupcima omogućeno je kartično plaćanjena rate, preko UniCrediti NLB banke, kao i besplatna dostava na području Grada Tuzla.

A za klijente, koji se odluče za  renoviranje ili uređenje kompletnog kupatila, pružit ćemo uslugu 3D projektovanja.

Za više informacija možete pozvatina 035 210 333, dok Svijet kupatila Dženex možete posjetiti od ponedeljka do subote od 8 do 19 h.

Pozivamo Vas da nas posjetite, te da se uvjerite u naš asortiman, našu ponudu i najbolje cijene. Jer, bez lažne skromnost, sa ponosom možemo reći da smo najbolji, kako cijenom i kvalitetom, tako i profesionalnom uslugom.

Zaplovite u Svijet kupatila Dženex!

Komentari

avatar