Belamionix

Sniženja, nagrade, koncerti, radionice, zabava: Novogodišnja shopping zabava u RK “Tuzlanka”

0 791

Robna kuća “Tuzlanka” od 27 do 30 decembra priprema nezaboravni novogodišnji shopping i zabavu. Pored brojnih sniženja u prodavnicama koje se nalaze u RK “Tuzlanka” posjetioce očekuje i brojni drugi sadržaj koji garantuje dobru zabavu.

Tako će četiri dana koliko će trajati događaj biti organizovane razne radionice, mini disco, karnevalske takmičarske igre, dječiji talent show, utrka za djecu u lovu na blago, druženje sa popularnim likovima iz crtanih filmova kao i niz aktivnosti sa Djeda Mrazom ali i nastup mađioničara.

Nešto starija populacija će biti u prilici uživati u dobroj muzici i nastupima grupe “Valentino”, Senče i Bobe kao i Ine Hamzić & Open Mind Group kao i nastupima stand up komičara Hazima Mujčinovića i Filipa Andronika. Uz sve navedeno RK “Tuzlanka” svaki dan će tokom trajanja ove manifestacije darovati po tri nagrade.

“Protkana toplinom dječijih osmjeha, ukrašena igrama, muzikom i radošću Robna kuća Tuzlanka ispunjava obećanje i nudi Vam momente za pamćenje” poručili su iz RK “Tuzlanka.

Kompletan sadržaj Novogodišnje shopping zabavE u RK “Tuzlanka”pogledajte u prilogu:

Komentari

avatar