Prijavi se i postani novo Lice Godine Bosne i Hercegovine

0 1.609

Najprofesionalnija agencija u regionu iz oblasti model managementa Model Scouting Office u saradnji sa agencijom Freestyle zastupnikom za Bosnu i Hercegovinu organizira casting za nova lica koji te vodi do karijere internacionalnog Top modela.

LICE GODINE 2014 - BIH - CASTING

Freestyle agencija već nekoliko godina zastupnik je najvećeg svjetskog modnog natjecanja, čiji modeli šetaju svjetskim pistama i predstavljaju najprestižnije modne marke.

Mnoga naša poznata imena poput modela Amre Čerkezović, Tijane Nikolić i Dijane Radetić ovim izborom zasjala su na sedmicama mode u New Yorku, Parizu i Milanu. Pored pobjednice finalnog natjecanja, svaka djevojka koja bude zadovoljila tražene kriterije, direktno će se plasirati u svijet mode i tako početi karijeru top modela mimo granica Bosne i Hercegovine.

Ekipa zadužena za izbor The Look Of The Year u naredna dva mjeseca će obići 9 gradova Bosne i Hercegovine i pružiti priliku mnogim djevojkama da ostvare svoj san i postanu modeli. Sve djevojke koje prođu na castingu učestvovaće na polufinalnom izboru za Lice Godine Bosne i Hercegovine. Nakon polufinalnog natjecanja slijedi finale koje će najuspješniju djevojku odvesti na internacionalno finalno takmičenje izbora top modela koje će se održati u Rimu.

Na casting se mogu prijaviti sve djevojke uzrasta od 16 do 21 godinu, sa visinom od 174 do 180 cm.

Za prijave i informacije na raspolaganju stoji tim za izbor The Look Of The Year, koji možete kontaktirati putem telefona +387 35 310 510, putem e-maila casting@fsm.ba, agadir@fsm.ba ili na stranici www.fsm.ba/prijava

Prijavi se i postani novo Lice Godine Bosne i Hercegovine.

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x