Autoservis “Mehanika”: 25 godina sa vama!

3 1.231

Autoservis “Mehanika” je porodična firma ovlaštena za održavanje putničkih motornih vozila. Osnovana je davne 1996. godine sa sjedištem u Lukavcu. Od početka pa sve do danas, prioritet je bilo konstantno usavršavanje i edukovanje zaposlenika, praćenje i razvoj najmodernijih tehnologija u autoindustriji i ulaganje u najsavremenije alate i opremu za servisiranje putničkih vozila.

U periodu od 1996. do 2000. godine, servis se nalazio u Pionirskoj ulici u Lukavcu, a nakon toga započeta je gradnja novog servisnog centra u Milerovoj ulici u kojem se i trenutno nalazi. Od samog osnivanja autoservis “Mehanika” gradi ugled na povjerenju, kvaliteti i zadovoljstvu klijenata.

Pored održavanja vozila za fizička lica, nudimo održavanje vozila za firme uz potpisivanje ugovora o saradnji i radnim nalogom o ispravnosti vozila . Također vršimo pripremu vozila za tehničke pregled, pripreme za zimsku sezonu, preglede prije putovanja, preglede prije kupovine automobila.

Vrše popravke i dijagnostiku kvarova na svim vozilima novije generacije. Od usluge izdvajaju:

Punjenje klima plinom nove generacije R1234YF uređajem 780R Bi-GAS

Pored servisa i punjenja auto klima sa standardnim R134a plinom od sada smo vam u mogućnosti ponuditi i punjenje auto klima s plinom nove generacije R1234YF koji se nalazi u svim novijim vozilima. Primjenom novih standarda, a u svrhu smanjenja stakleničkih plinova, postupno se u automobile uvodi nova vrsta plina R1234YF kao zamjena za dosadašnji R134A.

Posjedujemo najsavremeniji aparat za servisiranje auto klima najnovije generacije 780R Bi-GAS koji je jedan od najsavremenijih strojeva na tržištu za punjenje auto klima. Uključuje dva odvojena spremnika i dva odvojena kruga za upotrebu, recikliranje i servisiranje.

Takođe posjedujemo aparat za dezinfekciju klime sa ozonom savremenim Texa Air + uređajem.

Mašinsko ispiranje i zamjena ulja na automatskim mjenjačima

Autoservis “Mehanika” posjeduje najsavremeniji aparat za mašinsko ispiranje i zamjenu ulja u automatskim mjenjačima. Riječ je uređaju LAUNCH CAT 501S koji se koristi za servis automatskih mjenjača za sve tipove automobila. Bez uređaja poput LUNCH CAT 501s nije moguće izvršiti ispiranje i zamjenu ulja na modernim vozilima. Proces zamjene ulja se sastoji od:

  • ispiranja mijenjača.
  • zamjene filtera.
  • zamjene ulja u mjenjaču.

Ovlašteni distributer Zeder sigurnosnih sistema

Zaštitite vaš automobil od krađe ugradnjom ZEDER autosigurnosnog sistema. ZEDER je mehanička blokada volana koja se montira-vari na vreneteno volana pri čemu se ne dira letva volana i ne gubi fabrička garancija. Više od 20 godina ZEDER LOCK sistemi su u samom vrhu sjetskih sistema zaštite protiv krađe automobila. Vršimo ugradnju i dajemo garancija na uređaj i ugradnju dvije godine.

Autoservis “Mehanika”
Milerova bb, Lukavac
Telefon: +387 61 938 326

4.7 3 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dzeko

Ado je za njih Nipex

Budimo realni

Najbolji ste… Sretno momci…

Samir

Najopremljeniji i najuredniji servis u Lukavcu i šire, odlični momci i majstori….

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x