Vozio autoputem sa motociklom zaglavljenim pod autom

1 1.425

Bizarnih prometnih snimaka s Interneta ovih dana ne nedostaje. Ovoga puta prenosimo video koji prikazuje vozača kako vozi svoj monovolumen dok mu je ispod prednjeg kraja zakačen motocikl – Honda CBR – koji pritom struže po cesti i varniči.

Bizarna naslovna fotografija ovog događaja koja vam je zasigurno privukla pozornost prilično dobro opisuje i ono što se vidi u priloženom videu. Iz SAD-a, naime, stiže snimka s autoceste na kojoj je vidljivo kako vozač Hondinog monovolumena naoko bezbrižno vozi autocestom dok mu je pod prednjim krajem zaglavljen motocikl, koji pritom još dobro struže po cesti i varniči metrima iza.

Kako je do ove situacije došlo, doznalo se tek nakon što se u priču neminovno uplela policija. Oni su otkrili kako je 25-godišnjak, vlasnik monovolumena, na cesti udario u motocikl. Potom je nastavio voziti, pobjegao s mjesta nesreće, gurajući motocikl pred (ili bolje rečeno pod) svojim vozilom. Policija je izvijestila i kako je vozač monovolumena kriv, a do njega su došli jer je – zamislite – sam nazvao policiju i pokušao prijaviti krađu automobila.

1 1 vote
Ocijeni članak
guest
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dzeko

Imate jednu aplikaciju you tube. Veoma popularna. Mozete svaki dan objaviti hiljadu ovakvih gluposti.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x