Poljski klub predstavio pojačanje koristeći video simulaciju igre GTA San Andreas / VIDEO

0 381

Poljski nogometni klub Wisla Plock već je pobjednik u konkurenciji za najoriginalnije predstavljanja pojačanja ove godine, nakon što je objavio video predstavljanja Piotra Tomasika u stilu popularne igre GTA San Andreas.

Wisla je osigurala usluge 33-godišnjeg Piotra Tomasika, koji je potpisao ugovor do juna 2022. godine, a transfer bivšeg nogometaša Lecha Poznana potvrđen je danas.

Ipak, poljski klub to nije učinio na uobičajen način, te su umjesto toga kreirali video u stilu popularne igre Grand Theft Auto: San Andreas.

Uz klasičnu grafiku iz Rockstarove popularne igre, prikazano je kako Tomasik ulazi u automobil, kojim dolazi u klupski fan shop na stadionu. Imitirajući hod viđen od likova iz igre kao što su ‘CJ’, Niko Bellic i Franklin Clinton, Tomasik isprobava nekoliko različitih odjevnih predmeta s Wislinim obilježjima.

Nakon što je obukao polo majicu, uzima olovku i odlazi na potpis ugovora.

Najbolja scena ostavljena je za kraj, jer po uzoru na igru, Tomasik pred stadionom dolazi do automobila iz kojeg izbacuje jednog od čelnika Wisle, a potom bježi u ukredenom četverotočkašu.

Igra GTA: San Andreas se na tržištu pojavila 2004. godine, a glavni lik Carl Johnson se bori protiv korumpiranih policajaca i gangstera u SAD-u tokom devedesetih godina. Glasove su ostalim likovima posudili Samuel L Jackson, Chris Penn, Ice-T i Peter Fonda.

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x