Pogledajte prvu sliku PlayStation 5 konzole, otkriven i datum premijere

0 611

Glasine na sve strane ovih dana, pogotovu zahvaljujući raznim odlaganjima događaja zbog još uvek aktivne pandemije virusa korona.

Ne znamo kako bi drugačije izgledala trenutna situacija da svijet nije paralisan, ali je izuzetno interesantno pratiti svaki novi detalj vezan za narednu generaciju konzola i pratećih igara.

Microsoft već uveliko direktno najavljuje predstavljanje igara i Xbox Series X konzole za maj, dok sa druge strane glasine otkrivaju i potencijalne planove kompanije Sony. Zahvaljujući novinaru sa portala VentureBeat, koji ima izvore bliske Japancima, otkriveno je da bi se zvanično predstavljanje PlayStation 5 konzole moglo odigrati 4. juna.

Prvobitno je bilo navedeno da će premijera biti održana u maju, ali je moguće da te glasine nisu bile tačne ili je datum jednostavno promjenjen. Ovaj novinar, poznatiji kao Grubinator, je u prošlosti otkrio nekoliko informacija, koje su se kasnije ispostavile kao tačne, ali ćemo ipak sačekati da ljudi iza PlayStation imperije konačno progovore, oprezan je Play! Zine.

Otkrivanje PlayStation 5 konzole će vjerovatno biti upriličeno nakon što se neke ekskluzive za ovu konzolu objave u zvaničnom PlayStation časopisu, koji se treba pojaviti početkom juna ili krajem maja. U suštini, očekuje se konačno predstavljanje izgleda dizajna PlayStation 5 konzole, pošto su specifikacije već poznate, ugrubo.

Komentari

avatar