[VIDEO] Njegova ljubavna priča je rasplakala cijeli svijet, i vas će zaista dirnuti!

0 211

Na iznenađenje mnogih, devedesetčetvorogodišnji Fred Stobaugh postao je prava internet zvezda. Recept je jednostavan – iskrene emocije i ljubav za sva vremena.

849709233521ccae1b3d42261766943_orig

Stobaugh nema nikakvo muzičko iskustvo. Ali to ga nije spriječilo da otvori svoje srce i napiše pjesmu posvećenu svojoj, nedavno preminuloj supruzi, prenosi B92.

Sa pJesmom “Oh Sweet Lorraine”, on je odlučio da se prijavi na takmičenje za tekstopisce i kompozitore, ne bi li sa svima podijelio svoju ljubavnu poruku.

“Ona mi je poklonila 75 godina života”, kaže Fred.

Za razliku od ostalih takmičara koji su se prijavili putem elekronske pošte, Stobag je svoju poruku poslao u velikoj koverti, dovoljno velikoj za sve njegove emocije.

Ipak, koverta koja je stigla na adresi Green Show studija nije bila najveće iznenađenje. Ono što je bilo u njoj na prečac je osvojilo srca čelnika studija.

“Nismo očekivali da se prijavi bilo ko poput Freda”, priznaju iz Green Show studija. Ipak, Fredovi stihovi toliko su ga dirnuli da je odlučio da ga pronađe i pruži mu šansu da snimi pjesmu za takmičenje.

U video zapisu koji se brzo proširio internetom Fred jednostavno priznaje da je samo želio da napiše pjesmu o najljepšoj djevojci koju je ikada vidio. Njih dvoje upoznali su se 1938. godine a vjenčali dvije godine kasnije.

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x