Ubila tromjesečnu bebu zbog Farmville-a

2 655

Strašan slučaj ubistva tromjesečne bebe dogodio se u američkoj saveznoj državi Florida. Razlog, nesretno je dijete plačem prekinulo majku u igranju Farmville igre na Facebooku.

FarmVille

Alexandra V. Tobias, 22-godišnja majka, optužena je za ubistvo iz nehaja i najmanja moguća kazna koja ju čeka iznosi 25 godina zatvora. List Florida Times-Union ipak piše kako bi Tobias mogla završiti i s doživotnom kaznom zatvora.

Ona je svog tromjesečnog sinčića ubila još u januaru ove godine, jer je plakao dok je ona igrala online igru Farmville, koja za platformu koristi društvenu mrežu Facebook. Iznervirana, dijete je stala tresti sve dok se nije utišalo, a nakon toga je zapalila cigaretu, kako bi se pribrala, ispričala je istražiteljima.

Priznala krivnju

Dijete je nakon toga pas nehotično srušio s kauča, gdje ga je majka ostavila te je ono ponovno zaplakalo. To ju je dodatno iziritiralo te ga je stala tresti sve dok nije prestalo disati. Istražitelji vjeruju kako je pritom dječak vjerovatno glavicom udario i u kućište računara.
Tobias je priznala krivnju, a tužilac je izjavio lokalnim medijima, kako će to pomoći da čitava porodica ne proživi tragediju nanovo tokom suđenja pred porotom.

(SodaLIVE.ba/Dnevnik.hr)

0 0 votes
Ocijeni članak
guest
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Sunce

:-((( Svaki komentar je suvišan!

hej boze

Kurvetina!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x