Svijetli bista Josipa Broza Tita

9 520

Svijetli bista Josipa Broza Tita

Tito_svijetli

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
9 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Boyka

Hhahahah aha da da

ss

Ako ko ima farbe i nije mu mrsko popeti se da ofarba macan mariju bilo bi pravo zanimljivo

Fejzo

Prvo ste ga Lepoglavlučili, pa ratovali jedni sa, a drugi protu njega, pa ga kobejagi volili i sterali mu crvene tepihe, pa ga posrali, a sad bi da ližete. Josip Broz takozvani Tito je prošlost. Bilo bi ljepše zapljuvat ušake pa malo radit, a ne živit od ideologija, prošlih i ovih današnjih. A balkanerosi će izgleda sve samo da ne lome grbaču.

siria

bas super bolje i tito nego one budale

SDA_Insajder

Iz pouzdanih izvora saznajemo da nas Bakir svijetli u mraku ali je to vrlo tesko za vidjeti jer ne izlazi cesto iz Audija sa zatamnjenim staklima

Sako

Uskoro ce i Alijin mezar zasvijetliti,kako je krenulo…

Milenko Blagojevic

U tunelu usred mraka
sija zvijezda petokraka…

Sako

Titina bista i treba da svijetli.

PLATON

-Alijina nece sigurno zasvijetliti!? Njegova je vec za svijetlila u liku i djelu sincica mu EL Bakira.Ne moze njemu prosvijetliti nista jer u njegovo ime svijetli nama sa zlatnim kasikama,hehehehe.A JOSIP BROZ TITO je evo i poslije toliko godina uvijek udarna vijest i slagao se netko sa njim ili ne,volio ga ili ne, TITO je TITO pa bio on stvaran ili kako napisa neko gore tzv. A ja jedino mogu reci:BILO JE LIJEPO ZIVJETI S TITOM.A ovi sada novopeceni radikali svih vjeroispovjesti mogu samo da lagano dodju do Kumrovca i da jedni drugima puse K…… i da se pomole svako svome bogu da upadne kip JOSIPA BROZA TITA.
SMRT FASIZMU A SLOBODA NARODU.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x