Silikoni za položen ispit

Silikoni
3 562

Kako nagraditi dobrog studenta? Kod nas tako što ćete u indeks staviti “neki dinar”, a u Južnoj Koreji tako što ćete dobiti popust na plastičnu operaciju.

Silikoni

Jedna bolnica u Južnoj Koreji daje popust za svaki položen ispit. Sve što vam je potrebno da biste sredili nos ili kapke je indeks sa ovjerenim ispitom.

“Oni koji zakažu obje operacije ili jednu od ponuđenih i jednu po izboru, a najčešće je to povećanje grudi, dobiće i besplatne injekcije botoksa za mamu”, kažu u bolnici.

(SodaLIVE.ba/MONDO)


0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Daj uho svakome, malo kome glas

Ovoj ne trebaju silikoni. Allah je nagradio…

Sunce

@Daj uho svakome,malo kome glas…ovdje bi se moglo reći da je grudnjak odradio veći dio posla,trebalo bi možda “ostvariti kontakt” s njom pa provjeriti da li ju je Allah stvarno nagradio ili je i ona položila ispit pa dobila nagradu!Hahahahah pozdrav za Lagumdžijinog brata

kleopatra

Ja sam prosle godine zavrsila sa svim ispitima, ali ne bih imala nista protiv silikona da mi ih daju onako džaba.Ako ima i kod nas jedna takva ustanova da se prijavim haahaaha. Upisacu jos jedan fakultet i polozit koji ispit.hahaahaaha.pozz za Daj uho svakom a slabo kome glas i Sunce. ćaoo.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x