Ubio snahu na očigled njezine dvoje djece

1 549

Veljko Lukić (74) iz zaseoka Oraova u Skugriću, kod Modriče, ubio je snahu Ljubicu Lukić (47) pred njeno dvoje maloljetne djece. Stradala je bila supruga njegovog sina Milana, koji je prije 40 dana izvršio samoubojstvo vješanjem. Ubojstvo se dogodilo juče oko 6.35 u kući koja je 200 metara udaljena od kuće u kojoj je Veljko živio sa suprugom Jelenom, javile su banjalučke Nezavisne novine. Ljubica je u kući spavala sa sinom i kćerkom kada je, kako je potvrđeno u CJS Doboj, Veljko Lukić došao na vrata kuće svoje snahe i počeo lupati, tražeći da ga pusti unutra.

Pošto mu nitko nije otvorio vrata, on se vratio do svoje kuće, uzeo lovačku pušku, ponovo došao pred snahinu kuću, te puščanom cijevi razbio staklo na prozoru sobe u kojoj je ona spavala s djecom. Svekar je u nesrećnu ženu ispalio metak, pogodivši je u stomak, a zatim se vratio pred ulazna vrata kuće. Teško ozlijeđenoj majci sin i kćerka su pokušali pružiti pomoć, pa su je vukli do hodnika, ali je njihov djed vrativši se pred ulazna vrata razbio staklo na vratima i pucao Ljubici u glavu.
Sin stradale žene pozvao je policiju, koja je Veljka Lukića zatekla na licu mjesta kako i dalje lupa na vrata i pokušava ući u kuću.

Lukić je nakon ubojstva uhićen.
Prema riječima mještana Oraove, veče prije ubojstva obitelj Lukić je obilježavala četrdesetodnevni pomen Milanu, koji je izvršio samoubojstvo.

Milan je u braku s Ljubicom stekao šestoro djece, pet kćerki i sina, od kojih su četiri kćerke udane. Motiv ubojstva, kažu susjedi, mogla bi navodno biti činjenica da je Veljko optuživao nevjestu da je kriva za sinovljevo samoubojstvo.

Pojedini mještani, međutim, tvrde da je obitelj Lukić bila čudna, da je Veljko imao problema u braku sa suprugom Jelenom, te da su Ljubica i njen svekar možda bili u “nekoj vezi” koja je kulminirala ubojstvom.
Dvije starije kćerke stradale žene, Marina i Milka, koje su, nakon što su obaviještene da im je majka ubijena, došle na lice mjesta, kazale su da im nije poznato da je bilo nekih problema između njihove majke i djeda.
“Jedna nesreća, pa druga, to je velika tragedija za ovu obitelj. Teško djeci koja ostadoše bez oba roditelja”, rekao je jedan susjed želeći da ostane anoniman.

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
lala

krmak jedan stari bolesni!!!!!! da hoce zivjeti jos 20 god .ali u zatvoru i da ga svaki dan guze 100 puta!!! Konj jedan odvratni, malo mu bilo sto je jadnu zenu ranio, pa joj jos i u glavu pucao!!! STOKA MATORA!!!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x