Sve bliže „Guinnessu“

0 3.375

Bliži se 7.maj, dan kada se Tuzlaci, Bosanci i Hercegovci i svi Kameleonci, pripremaju da po drugi put uđu u Guinnessovu knjigu rekorda. Ovoga puta u bečkom valceru!

Pripreme za događaj obaranja Guinnessovog rekorda u najmasovnijem bečkom valceru su u punom jeku. Na tuzlanskom Trgu slobode 07. maja, očekuju se dolazak brojnih Bosanaca i Hercegovaca iz cijele zemlje. Da će plesati bečki valcer i tako ući u historiju Guinnessa, do sada su potvrdili brojni plesni parovi iz Banjaluke, Mostara, Sarajeva, Bihaća, Zenice, Doboja, Pala ali i iz zemalja regije. Posebnu čar samom događaju obaranja rekorda, dat će i mnogi koji će doći da svojim prisustvom doprinesu veličanstvenom druženju i još jednoj promociji bh. zajedništva. Među njima su pripadnici diplomatskog kora, nevladinog sektora, udruženja te mnogi građani. Predviđen je i bogat zabavni program u kojem će nastupiti muzičke zvijezde naših i prostora regije. Aki Rahimovski, ovogodišnji predstavnik BiH na Eurosongu Vukašin Brajić, Deen, Irina Kapetanović, samo su neke od njih. Publiku će zabavljati i popularni bend iz Bihaća Skripta.

A minulog vikenda, ni kiša nije uspjela pokvariti raspoloženje Tuzlaka i omesti ih u namjeri da se registruju u manifestaciji obaranja Guinnessovog rekorda u najmasovnijem valceru 07.maja na Trgu Slobode. Pored toga što se mogu registrovati na zvaničnoj stranici valcera, minulog vikenda mogli su to učiniti i na ulicama Tuzle. To su im omogućile hostese Kameleon radija i agencije Closseum koje su obilazile grad, još jednom promovirale samu manifestaciju i registrovale zainteresirane plesne parove.

Oni koji se do sada još nisu projavili za učešće u manifestaciji, mogu to učiniti na www.valcer.ba. Registracija će se moći obavljati do samog dana manifestacije. Svi oni koji se registruju učestvuju u izvlačenju više od 500 nagrada.

Organizator manifestacije Radio Kameleon i izvršni producent Agencija Colosseum, pozivaju vas da sa bečkim valcerom, zajedno, uplešemo u Guinnessovu knjigu rekorda!

(SodaLIVE.ba/Sponzorisani članak)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x