Sutra je 23. sjednica OV Lukavac

5 534

Održana je sjednica Kolegija OV Lukavac, na kojoj je između ostalog, utvrđen termin održavanja 23. sjednice OV Lukavac i njen dnevni red. Sjednica će se održati u srijedu, 28.07.2010. godine, sa početkom u 9,00 sati u sali Policijske uprave Lukavac.

sjednici će se razmatrati Nacrt Zakona i izmjenama i dopunama Zakona o porezu na promet nepokretnosti i prava, prijedlozi odluka o vodosnabdijevanju na području Općine Lukavac, o komunalnim djelatnostima, o obavljanju volonterskog rada nezaposlenih lica visoke stručne spreme, o lokacijama za čuvanje izdvojenog plodnog sloja poljoprivrednog tla, kao i prijedlog Odluke o o izmjeni i dopuni Odluke o naknadi za korištenje građevinskog zemljišta.

Razmatrat će se i Informacije o stanju u oblasti raseljenih lica na području Općine, o provođenju Zakona o korištenju, upravljanju i održavanju zajedničkih dijelova zgrada i uređaja zgrada, o provođenju aktivnosti u oblasti zaštite stanovništva i materijalnih dobara od poplava i bujica sa prijedlogom zaštitnih mjera.

Biće razmatrana Informacija o postavljenim vijećničkim pitanjima, pokrenutim inicijativama za period 01.01.-30.06.2010.godine, Izvještaj o procjenjenoj šteti od prirodnih nepogode-poplava i klizišta na području Općine Lukavac u periodu od 02.06.2010. godine do 05.07.2010. godine. Ostale tačke dnevnog reda 23. sjednice OV Lukavac, odnosiće se na akte imovinsko-pravne prirode i kadrovska pitanja.

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
5 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
laki

ohoooohoooooooooooo ma ko šiša nacrte zakona i izmjene i dopune bitno je da će vijećnicima leći po 550 maraka na kraju mjeseca……………..

M4l3n0

Laki nas nacelnik jer redovan posjetitelj na ovom portalu (:

čistizrak

Bilo bi dobro da bude malo češći gost na portalima pa da se i on malo kulturno i sportski prosvjećuje jer nije dovoljno samo asvaltirati neke puteljke koji se posle ofarbaju u “zeleno” preko glasačkih listića, j…š više seljačku politiku…prosto rečno…

padobranac

i sta bi jel bio paushal, ili kakav regres? il su samo dnevnice pokupili?

meho

I sta razmotrise gospodje i gospoda Vijecnici?
Dodjose,najedose se,popise,razmotrise,strpase dnevnice u djepove i odose!A mi cemo da cekamo sljedecu sijednicu.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x