Mercator Supermarket Lukavac u novom ruhu

0 1.498

U skladu sa željama i potrebama svojih kupaca od 18. septembra u Supermarketu Lukavac kupce očekuje obogaćena ponuda četiri prodajna odjeljenja.

U novouređenom prodajnom prostoru uložena su dodatna sredstva u konkurentnost odjeljenja svježih peciva i mesnih proizvoda, a obogaćen je i asortiman proizvoda na odjeljenju delikatesa i bijele tehnike. Na dan otvorenja obogaćenih odjeljenja, Mercator je za svoje vjerne kupce pripremio uzbudljivi zabavni program, raznovrsne promocije i degustacije u saradnji sa poslovnim partnerima, roštiljadu te društvene igre na novootvorenim prodajnim odjeljenjima.

Tradicionalno, pored bogate ponude kvalitetnih i povoljnih proizvoda u SM Lukavac sve korisnike Mercator Pika kartice u svim Mercator BH Hipermarketima i Supermarketima za svaku kupovinu očekuju i dvojne Pike. Ujedno, građani Lukavca će od 18. septembra na raspolaganju imati i kupovinu aparata bijele tehnike na rate!

Stoga, Mercator poziva sve kupce da se pridruže na zabavi povodom svečanog puštanja u promet novih obogaćenih odjeljenja Mercator Supermarketa Lukavac u subotu, 18. 09. 2010. godine sa početkom u 11,00 sati.

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x