Španska sapunica na BHB Info kanalu

10 893

Već duže vrijeme svjedoci smo pravog malog rata između kablovskih operatera u našem gradu. Svi mi, koji još uvijek imamo signal i pratimo TV program putem CATV operatera na udaru smo raznoraznih saopštenja, letaka i ostalih “oružja i oruđa” kojima se kablovski TV operateri međusobno obračunavaju a sve to preko leđa građana Lukavca, odnosno njihovih pretplatnika.

Nalik besmislenim i otrcanim španskim sapunicama na info kanalu BHB Cable TV smjenjuju se obavještenja, fotografije i nedolični komentari. Posljednje što smo zabilježili su uvrede na račun pojedinih osoba iz Lukavca, MUP-a, pojedinih ministara itd.
Zaista nepotrebna parada besmislica, složit ćete se.

Poštovani kabl operateri, građanima Lukavca ne trebaju ovakve komedije. Oni su “Esmeralde” i ostale španske sapunice davno apsolvirali i prevazišli.  Dajte nam gospodo konkretne akcije ili… idite.
Ne zanima građane to što vi “ratujete” i koliko dugo traju vaši sudski sporovi. Građani ne žele “krivce” niti vaš “ping-pong”, oni žele samo ono što im i pripada. Ukoliko niste sposobni da nam obezbjedite ono za što vas plaćamo – izađite u javnost i otvoreno to priznajte, a nakon toga prepustite posao ozbiljnim i profesionalnim operaterima koji se neće igrati igre “vrati mi moje krpice”.

Ali u jednom vam skidamo kapu – nasmijali ste nas svojim posljednjim izdanjem sapunice te smo stoga odlučili sve to podijeliti sa posjetiteljima našeg portala.

IMG_1392 [1024x768]Pitamo gospodu iz BHB-a, zašto se proziva glavni Tužilac TK i kakve veze ima što je dotični iz našeg tj. (vašeg) grada?

IMG_1393 [1024x768]

IMG_1395 [1024x768]

IMG_1397 [1024x768]

IMG_1398 [1024x768] “nama dragi momci”!?

IMG_1400 [1024x768]“…nije htio otići kao da ga u punčevinu čovjek tjera. A foto aparat on ne duži. MUP zabranio slikanje…”
BEZ KOMENTARA

IMG_1402 [1024x768]

IMG_1403 [1024x768]“Je li to opet ministar u BiH najmanje pismen od svih nas, pa nije čuo za digitalne aparate i besplatno “svlačenje” fotki sa aparata na copm…”
BEZ KOMENTARA

IMG_1405 [1024x768]BEZ KOMENTARA

Ekipa SodaLIVE.ba  portala je pokušala stupiti u kontakt sa zaraćenim stranama ali samo su iz kancelarije kabl operatera Elta-MT pristali da govore za SodaLIVE.ba, dok su pokušaji da se dobije informacija iz “BHB CABLE TV” bili neuspješni.

Mi se i dalje iskreno nadamo da će direktor „BHB CABLE TV“ iz Lukavca, gospodin Redžepagić, uskoro pristati na direktan intervju za naš portal i da ćemo napokon dobiti i drugu stranu priče.

(Izvinjavamo se zbog kvalitete fotografija)

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
10 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jess

Bas je lijepo vidjeti ovu pismenost i ovako rjecito saopstenje za javnost (gledatelje):D

Lukas Aca

Imam ja jedan prijedlog. Otkazati im ugovore i naci neke, prije svega, ljude iz Lukavca koji su zainteresovani da pokrenu biznis da to preuzmu. Jest da je investicija povelika, ali i nije kada bi se ukljucilo desetak momaka koji su i Iraku ili Afganistanu.

yass

Boze dragi…”mjesto zlocina”, “puncevina” “strašni Munib” itd..itd.. Zalosno

eee

Valjda ce BH Telekom uskoro ponuditi servis Moja TV pa da vise ne citam i ne gledam ova prepucavanja o puncevini i strasnome Munibu 🙂

deftone

hahahahahahahahahahahahahahahahahaha, i opet , hahahahahahahahahahahahaahahahahahahhaahhaha

a dje je krv ? , ja ne vjerujem sve dok ne vidim krv …..

Urbanowsky

vidimo se u chitulji…

mali mujo

Elta MT kažnjena s 50.000 KM zbog isključivanja pretplatnika

DarkShark

Neka mashala..i treba im kazna i veca od 50.000 KM..umjesto svoje sporove da rjeshaju po sudu,oni se zezaju s gradjanima..Kako ljudi s palijama trce,hoce da udaraju ove shto sijeku kablove,i upravu su.Jer to je sve spaceno skupo,od prikljucka do kablova i plus mjesecna naknada.Zar to nisu mogli regulisati,jer mi slacamo oko 8 KM za Javni Televizijski Servis Bosne,plus 9 KM kablovska.To je stvarno previshe,uzeci u obzir Europsku Uniju gdje za 20-30 Eura dobijete net 4Mbit/s,telefon i kablovsku!

mihad s

i treba im kada varaju ljude smrtna a ne 500 000 km 🙂

sinad

E, ovo je stvarno žalosno šta se radi.
Slažem se sa Lukas Acom, najbolje bi bilo otkazat oba operatera i naći trećeg koji će posao obaviti kako treba.
Ni Elta ni BHB nisu ni za kakvu pohvalu!

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x