Sjednica Kolegija OV Lukavac

0 507

U ponedjeljak, 21. juna, održana je sjednica Kolegija OV Lukavac, na kojoj je razmatrano utvrđivanje dnevnog reda i termina održavanja naredne sjednice OV. 22. redovna sjednica OV Lukavac, održat će se 30. juna 2010. godine, sa početkom u 9,00 sati u sali Policijske uprave Lukavac.

Pored usvajanja Izvoda iz zapisnika sa 21. redovne sjednice OV održane dana 31. maja 2010. godine, razmatrat će se i nacrt Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o korištenju, upravljanju i održavanju zajedničkih dijelova i uređaja zgrade i prijedlog izmjena i dopuna Budžeta općine Lukavac za 2010. godinu.

Na dnevnom redu će se naći i Izvještaj o radu vijeća MZ-a, akti imovinsko-pravne prirode, kadrovska pitanja i viječnička pitanja i inicijative. Na sjednici Kolegija OV Lukavac, predloženo je da se u narednom periodu organizuje sastanak na kojem bi učešće uzeli, pored članova Kolegija, načelnik Općine, pomoćnici načelnika i šefovi odsjeka, kako bi se razmotrila dosadašnja realizacija Programa rada OV Lukavac i zajednički utvrdile i predložile mjere za poboljšanje u narednom periodu.

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x