Radovi na petlji Šićki Brod obustavljeni

2 427

U maju 2010. godine četiri mjeseca prije izbora na spektakularan način najavljena je izgradnja petlje Šićki brod, a završetak radova najavljen je za kraj godine. Međutim radovi na izbornom projektu su stali, a kako saznajemo problemi su nastali zbog finansija.

Ali radovi ne samo da će kasniti, nego je neizvjestan i njihov ponovni početak jer kako saznajemo Federalna direkcija cesta je odustala i od kraka Doboj –Živinice jer nisu riješeni imovinski problemi sa jednom privatnom firmom.

Mašine su danas u stanju mirovanja, a ko zna možda se opet pokrenu nekoliko dana prije izbora ili možda čak 2014. godine kada ponovno budu izbori. Mašine na petlji Šićki Brod stoje, ali mašina na izgradnji četiri najavljene trake prema bolnici Kreka još uvijek nema. Izgleda da je ovo još jedno lažno obećanje trenutne vlasti.

(SodaLIVE.ba/RTV Slon)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
N.K.Rijeka do smrti

Eh što nisu izbori svaki mjesec , kako bi se brzo izgradila cijela BiH (kakva pruga Brčko-Banovići).
To je naša meta …

Marshall

Kad bi na ovim izborima pobijedila recimo poštena stranka, koje mi nemamo, imamo možda poštenog osnivača stranke, ali se u istu uvali svakakva mraka i krije iza “poštenog osnivača” tako da vremenom dobiješ lopovsku organizaciju koja bi obećavala nova radna mjesta, izgradnju autoputa, brži napredak države na putu za evropsku uniju …

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x