Program TV Lukavac i na satelitu

8 950

Radio-televizija Lukavac postigla je dogovor o emitovanju svog’ programa i putem satelita. Dogovor je uslijedio nakon dugogodišnje saradnje sa NTV “AMNA” iz Tešnja koja je ustupila 30 minuta sedmično za emitovanje hronike općine Lukavac.

Tako ćete dragi naši posjetitelji, program TV Lukavac moći pratiti svake subote u terminu od 18:30 do 19:00 sati na frekvencijma NTV “AMNA”.

Na kraju, pitamo se zbog čega je ovo potrebno kada je i dosadašnji program TV Lukavac ličio na sve osim ozbiljnog posla? Također, pitamo se ko će, kako, pod kojim kriterijima vršiti selekciju programa koji će biti prikazan sedmično putem satelita u trajanju od 30 minuta!?

Kolegama upućujemo čestitke na postignutom dogovoru o emitovanju programa putem satelita sa nadom da će profesionalno obavljati svoj posao.

Napominjemo, program TV Lukavac možete pratiti svake subote od 18.30 do 19.00 na frekvencijama NTV “AMNA” Tešanj.

Satelit: Amos3 4° W
Frekvencija: 11122, H
Symbol Rate (SRC): 01852
FEC: 7/8
Video PID : 0530
Audio PID : 0291

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
8 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PaRaZiT

Vodit ce Nermin Omerovic – Pekar haha

Denal

ma LTV treba generalno, iz pocetka sredit. Sve prvo poodpustat, i onda fino napravit dobru televiziju kakvu zasluzuje Lukavac

PaRaZiT

@ Denal
Nece se to nikad desiti jer tu se zaposljaje svako ko ima kakvu vezu a ne gleda se dal ce on pridonijeti kvalitetu radia i televizije, koji su inace u veoma veoma losem stanju!

beep

Na rtv Lukavac samo Bektu ostavit sve ostalo preselit na Amnu,spikeri su dno-dna,kad ujutro ovaj što ga @parazit nazva pekar stane blečat ko jarac dođe mi da se autom zakucam u prvu banderu,pa tek onaj lik što mi svako nedeljno jutro pokvari “izvornom bosanskom muzikom” tipa Udri Mehoooo,neznam,njima RAK treba omogućit signal samo tri metra od temelja centra za kulturu,pored ovih što nam zagađuju zrak ovi su rame uz rame,samo što nam ovi ubiše i ono malo kulture što nam je ostalo

PaRaZiT

Ovaj sto sam ga ja naveo posebno kada ujutro idem u skolu 6 sati ne mogu nikog da gledam a on pocne pricat neke gluposti dodje mi da se ubijem!

Šizofreničar

hahahahahhahahhaha
Radi pola sata programa, digle im se kite da imaju program preko satelita haha 😀

haha

dino

cuj pola sata,a sta cemo gledati tih pola sata intermeco o kuljenu ili strumfove:)

mujcinovic

u pravu su nabavili su nekog novog reportera kojem ne bi trebalo dat ni ovce da cuva

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x