Prijetnje mladima iz Beograda zbog odavanja počasti na Kapiji

4 609

Inicijativa mladih za ljudska prava dobila je 7. juna prijeteće pismo u kojem se nalaže da članovi koji su učestvovali u ”maršu mladih Beograđana u navodnom sjećanje na ubijenu mladost u Tuzli”, treba za godinu dana da napuste svoje prebivalište i presele se u Federaciju BiH, da osjete blagodati ljudskih prava i drugih prava potrebnih svakom čovjeku.

Pismo potpisano s ”The Black Hand – Apis” poslano je iz Australije. U uvodnom dijelu pisma se naglašava da će ‘’svim članovima marša sudit preki sud za neizvršenje zadatka oko preseljenja, a počev od 15. juna 2010. godine bit će praćeni do izvršenja zadatka”.

”Ukoliko ima maloljetnih, onda moraju i roditelji da napuste Srbiju i s učesnikom nađu prebivalište u FBiH”, navodi se u pismu i ističe da je Vojska Republike Srpske (VRS) lažno optužena da je 25. maja 1995. godine ispalila granate na Kapiju mladosti u Tuzli, ”a to su učinile snage u Tuzli pod rukovodstvom američke CIA, engleskog SAS-a i snaga NATO-a da bi okrivili Srbe za navodni masakr”. Inicijativa je slučaj prijavila nadležnim organima MUP-a.

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Iraq

neznam sta ima ovde komentarisati ako znamo da su Srbi nastali prije ameba i da su Srbi bili prvi na mjesecu,samo CIA nije to objavila,i da su Srbi prvi pronasli So u moru ,naravno opet CIA nije objavila..sta je cudno ako smo po njihovoj prici mi sami sebe bombardovali u saradnji sa CIA …..ovim momcima i djevojkama koji su dosli iz Beograda da se poklone na Kapiji svaka cast a ovi iz Australije mogu se samo nadati da ce im Bog dati malo pameti.

Rade_Pendrek

Jake rijeci za nekoga ko zivi u Australiji :), Kazem svaka cast za Beograd!

Glupost ljudska_neograničena

Bošnjaci su ubijali sami sebe da bi optužili Srbe,Bošnjaci su sami sebi srušili sve džamije da bi optužili Srbe i sami sebe se Bošnjaci protjerali i stvorili RS DA BI OPTUŽILI SRBE DA SU JE ONI STVORILI PUTEM GENOCIDA I URBICIDA.

Daj uho svakome, malo kome glas

Americka CIA, SAS i Nato,… Koja budala,… Po njegovim rijecima tim agencijama je toliko stalo bilo da u tuzli pogine ta omladina, da jednostavno nisu mogli da spavaju dok nisu to izrezirali,… Zna li ovaj lik da prica besmislice,…

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x