Poznata majka mrtvog novorođenčeta nađenog u Hitnoj pomoći Tuzla

4 1.461

Dana, 04.07.2010. godine oko 07,00 sati službenici PU Tuzla zaprimili su prijavu da je u Službi hitne medicinske pomoći Tuzla (u toaletu) pronađeno mrtvo muško dijete – novorođenče. Naime, medicinsku pomoć u SHMP Tuzla istog dana je zatražila V.B. rođena 1983. godine iz Tuzle, gdje je i rodila muško novorođenče, nakon čega je vozilom SHMP Tuzla prevežena u UKC Tuzla. O navedenom događaju je upoznat kantonalni tužilac, koji je ovlastio službenike Sektora krim. policije MUP TK-a da izvrše uviđaj, te izdao naredbu za obdukciju. Službenici Sektora krim. policije MUP TK-a rade na dokumentovanju navedenog događaja.

Pojašnjenja radi, u toku 04.07. 2010. V.B. se porodila u toaletu Doma zdravlja u Tuzli, nakon čega se obratila ljekarima hitne pomoći rekavši da ima problem sa obilnim krvarenjem i bolovima u bubrezima. Nakon toga prevežena je u UKC Tuzla a u isto vrijeme pronašeno je mrtvo novorođenče u toaletu Hitne službe.

(SodaLIVE.ba/Tuzlarije)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jedna

Smak svijeta u toku definitivno!!!

....

Stavite ime i prezime nekad -.-

sale

treba je odma ubiti

LOGCAP III

Treba je sud osuditi da jo se izvadi maternica kako nikad vise nebi mogla imat dijete..pa tako neka pati i gleda dok ostale zene/djevojke djecu imaju i uzivaju u toj ljepoti a ona bi se dozivotno mucila stim sto je uradila..na kraju mozda bi sebi i presudila (boze srece)….

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x