Otac šutirao dječaka naočigled vršnjaka / Uznemirujući video

1 2.794

Uznemirujući incident u okolini Prokuplja dogodio se u ponedjeljak u dvorištu jedne osnovne škole.

Naime, otac jednog dječaka je na proslavi mature, prišao grupi maturanata te izvukao svog sina iz gužve, nakon čega ga je bacio na pod i počeo krvnički da ga šutira.

Kada se ovo desilo svi prisutni su ostali u šoku, te niko od maturanata nije smio da odreaguje i spriječi ovakvo užasno nasilje. 

Kako nezvanično prenose srbijanski mediji, u pitanju je bila proslava kraja školske godine, kada je jedan izrevoltirani otac odlučio da slavlje prekine i bijes prema svom sinu iskali pred punim dvorištem djece.

Direktor škole je za srbijanske medije rekao da se incident desio u ponedjeljak negdje oko pola jedan, kada su maturanti sami organizovali proslavu i pozvali trubače. Pukom srećom, incident se desio dok su još nastavnici i razredne starješine bile u školi.

“Dječak koji je pretučen nije maturant, već đak sedmog razreda, koji se priključio slavlju drugara maturanata. U jednom trenutku došao je njegov otac, i niko nije mogao ni da posumnja šta će uslijediti.

Nisam bio u školi kada se to desilo, ali sam bio šokiran kada sam vidio batinjanje na video snimku. Otac je izvukao dijete i krvnički ga tukao, a cio incident spriječila je jedna naša hrabra nastavnica”, rekao je direktor škole i dodao da je škola odmah nakon incidenta reagovala.

Odmah danas je, prema njegovim riječima, zasjedao tim za nasilje u školi, pričalo se o tome, i predložen je plan zaštite djeteta.

3.3 3 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dzeko

Srpska posla

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x