Održan Centralni skup Naše stranke

3 595

U Domu kulture u Lukavcu sinoć je održan Centralni skup Naše stranke, gdje su se pred velikim brojem članova i simpatizera predstavili kandidati koalicije Naše stranke i Nove socijalističke partije Zdravko Krsmanović za sve nivoe vlasti na predstojećim izborima.

Prisutnima su se obratili Bojan Bajić – predsjednik Naše stranke, Mirsad Čamdžić – član Izvršnog odbora NS, Bakir Pašić – nosilac liste za Skupštinu TK te kandidati za sve nivoe sa opštine Lukavac.

Ono što je bilo zajedničko u obraćanju svih kandidata, je poruka, da Naša stranke ima program i dovoljno sposobne ljude sa kojom Bosna i Hercegovina može krenuti naprijed i dati nadu mladim generacijama za bolje sutra. Naša želja i cilj je da Bosna i Hercegovina bude država svih njenih građana.

Do kraja kampanje je ostalo kratko vrijeme ali dovoljno da se mogu alarmirati svi koji žele napredak, prosperitet i kao što reče predsjednik Naše stranke Bojan Bajić, da se 04. oktobra probudimo u nekoj novoj Bosni i Hercegovini sa novim ljudima u vlasti.

Zajednički su pozvali, posebno mlade ljude koji ne izlaze na glasanje, da ovaj put preuzmu sudbinu u svoje ruke i daju glas za Našu stranku. Pozivamo i molimo sve naše članove da daju svoj doprinos u promociji Naše stranke i kandidata koji su na listama kao i što većem odazivu glasača na biralištima.

PRESS Naša stranka

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dilaver

Neka pluralizma , na fotografijama vidim doskorašnja dva prekaljena SDP -eovca :
Hasanhodžić Zuhdija – Pure ( nekadašnji predsjednik Izbornog štaba MO SDP Puračić )i
Osmanović ( ime zaboravih -dječko sa naočarima – dornja slika )……, doskorašnji predsjednik Opštinske organizacije Foruma mladih SDP -a .
Ovo govori da mnogi krenuli stopama Željka Komšića , i da SDP tone na mjesto koje i zaslužuje .
Što se tiče FOM-a SDP Lukavac ,ovo nije prvi predsjednik koji je isti napustio . Prije ovog isto je postupio prof. Edin Halilović iz Modraca .

nm

nize od stranke za bih se ne moze koliko god tonuli vas osjetimo ispod nogu a taj edin halilovic eto ti ga dzaba obicna budala

XXL

Tada je SDP napustila gotovo cijela mjesna organizacija u Puracicu, Krusevici, Modracu, a od predsjednika OO Foruma mladih isto su uradili i Adnan Mujic iz Bikodza te Nedim Omerdic iz Prokosovica. Sad ce vjerovatno i njih proglasiti budalama

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x