Lukavački “Menadžer” jedina firma iz TK-a koja se predstavila na beogradskom Sajmu građevinarstva

1 3.160

Više od 1000 izlagača se predstavilo na beogradskom 36. međunarodnom sajmu građevinarstva – “SEEBBE” koji je proteklog vikenda uspješno i okončan. Centralni sajam građevine u jugoistočnoj Evropi, koji je i član Međunarodne unije sajmova ove godine pod geslom “Osvajamo nove prostore” okupio je predsatvnike iz 29 zemalja, te osam nacionalnih izložbi.

Bosna i Hercegovina je imala osam izlagača koji su nastupali sa bh. predznakom, dok je nekolicina naših firmi koje imaju predstavništva u Srbiji, nastupilo pod imenima tamošnjih firmi. Jedini predstavnik Tuzlanskog kantona, kao privredno najjačeg dijela BiH bila je lukavačka firma „Menadžer“ d.o.o., regionalni lider u proizvodnji i ugradnji heksagonalnog i drugih žičanih pletiva koja se koriste za zaštitu i saniciju kosina u saobraćaju, te ostalim građevinskim granama.

– I ako smo i ranije bili prisutni i na srbijanskom tržištu, ostvarili smo veliki broj novih kontakata, koji će vjerujemo prerasti u poslovnu saradnju. Ugodno smo iznenađeni velikim interesovanjem za naše proizvode i usluge, te mnoštvom pohvala za kvalitet proizvoda, posebno heksagonalnog pletiva i gabiona, koje smo predstavili na našem izložbenom prostoru – rekla nam je Adrijana Ćudić, rukovodilac projekta predstavljanja „Menadžera“ na ovom sajmu.

Pored lukavačkog „Menadžera“ bh. predsatvnici na spomenutom sajmu su bili „Elvaco“ (Bijeljina), „Gafus Haus“ (Kotor Varoš), „Kompanija Bužanin“ (Šipovo), „Omega Paneli“ (Mostar), „Unis USHA“ (Višegrad), „Vektor Integra“ (Sarajevo) i „Drvoprodeks“ (Banja Luka).

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Adi_parazit

hahahha…ovo iz mog komsiluka,a sta ces,ima se – moze se 😀

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x