HDZBiH Soli u kampanju krenuo s Husina

0 387

Hrvatska demokratska zajednica Bosne i Hercegovine u Tuzlanskoj je županiji pobjedničku predizbornu kampanju započela velikim skupom na Husinu, predstavivši svih 56 kandidata s toga područja za sve razine vlasti u BiH.
S Husina je HDZBiH najavio još stotinu skupova i susreta s gotovo svim biračima u svim hrvatskim naseljima u cijeloj Županiji – od Drijenče, Špionice i Ledenica, Bistarca i Luga, pa opet do Tuzle, iskazujući tako poštovanje svakom čovjeku i zatvarajući krug hrvatskog jedinstva.

-To je ono što može učiniti samo HDZBiH – stožerna hrvatska stranka, najjača snaga kojoj se s razlogom vjeruje-, poručio je Mijo Krešić, nositelj liste HDZBiH za Skupštinu Tuzlanske županije.

Više od tisuću članova i simpatizera Stranke, pozdravljajući početak pobjedničke misije svojih kandidata, oduševljeno je pozdravilo obećanje da će se HDZBiH 3. listopada uz ogromno povjerenje Hrvata vratiti u Skupštinu Tuzlanske županije.

-Značit će to veću šansu hrvatskoj mladeži da se zaposli, veće proračunsko izdvajanje za hrvatske udruge i hrvatsku kulturu, veću šansu da Hrvati ovdje ostanu svoji na svome i dočekaju povratak onih Hrvata koji su otišli-, kazao je Krešić. Poručio je da će HDZBiH cijelo vrijeme kampanje promovirati iskreni osjećaj pripadnosti domovini Bosni i Hercegovini i u njoj jednakopravan položaj konstitutivnog hrvatskog naroda.

-Stalno ćemo ponavljati da su Hrvati u Tuzli i cijeloj županiji jamac multietničnosti koja je bogatstvo a ne sramota BiH. Multietničnost je zajamčena Ustavom, a i popis pučanstva iz 1991. godine govori koliko nas je ovdje bilo. Sve drugo je krivotvorina na koju se ne može pristati-, poručio je Krešić.

Jasminka Mijatović, prva žena na listi HDZBiH za Skupštinu Tuzlanske županije obećala je da će Hrvatice, onako snažno kako drže dom i obitelj, snažno doprinijeti i pobjedi HDZBiH.

-Snaga smo koja dolazi i koja je već tu. Mi smo HDZ Bosne i Hercegovine i budućnost Hrvata. Tisuću naših novih članova iz reda Mladeži jamči pobjedu HDZBiH-, poručio je Ivica Kovačević, kandidat za Skupštinu Tuzlanske županije.

Ured za informiranje ŽO HDZBiH Soli

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x