Građani Lukavca dobili Supermarket u novom ruhu

1 819

U subotu, 18. septembra u prostorijama M–Kluba obilježen je Pika dan i održano izvlačenje dobitnika povodom završenog 23. bonitetnog perioda za Mercator Pika karticu u sklopu kojeg je nagrađeno ukupno 54 vjerna vlasnika Pika kartice.

Ukupan broj kartica sa 31. 07. 2010. godine, kada je završen 23. bonitetni period je bio 127.289, a ukupan broj srećki koji je učestvovao u izvlačenju 22.777. Pravila nagradne igre su veoma jednostavna i vlasnici Pika kartica su za svaku kupovinu od 8 KM osvajali po 1 bod, a ukupno 35 bodova je donijelo jednu srećku koja im je mogla osvojiti neku od 54 vrijedne nagrade.

Najsretniji vlasnik Pika kartice je bila Edina Kuduzović iz Tuzle čija srećka je izvučena za glavnu nagradu, LCD televizor. Drugu nagradu, veš mašinu osvojila je Jasmina Hodžić iz Olova, dok su treću nagradu, mikrovalne pećnice osvojili Edis Alihodžić iz Sarajeva i Ediba Haračić iz Sarajeva. Utješnim nagradama u vidu poklon paketa proizvoda trgovačke marke Mercator u vrijednosti od 30 KM obradovano je i 50 vlasnika Pika kartica.

Mercator je obradovao i mnogobrojne građane Lukavca koji su u subotu na dan opštine Lukavac osvojili vrijedne poklone tokom bogatog zabavnog programa u novouređenom Supermarketu Mercatora koji je sada u skladu sa željama i potrebama svojih kupaca obogaćen sa četiri prodajna odjeljenja: odjeljenje svježih peciva i mesnih proizvoda, delikatesa i bijele tehnike. Tradicionalno, na Pikin dan korisnici Pika kartice u svim Mercator BH objektima za svaku kupovinu nagrađeni su dvojnim Pikama.

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
maida

jao moja drugarica kristina koja je pobjedila i osvoila cokoladu ova u crvenoj jaknici

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x