Donešena Odluka o usmjeravanju neplaniranih donacija

3 613

Vlada Tuzlanskog kantona danas je donijela Odluke o usmjeravanju neplaniranih donacija u Budžet Tuzlanskog kantona za 2010. godinu. Riječ je o slijedećim donacijama:

donacija od 300 KM koju je JU OŠ ”Puračić” Lukavac dobila od strane Općine Lukavac za sufinansiranje projekta ”Turnir u šahu”, donacija od 1.000 KM koju je JU OŠ ”Turija” Lukavac dobila od strane Općine Lukavac za sufinansiranje projekta ”Škola slikanja”, donacija od 1.500 KM koju je JU OŠ ”Poljice” Lukavac dobila od strane Općine Lukavac za sufinansiranje projekta ”Glas škole – CIVITAS – Inkluzija”.

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
padobranac

ne kontam. morel ko pojasnit?
dzevdo dao pare u tri mjesne skole, pa je to kanton prisvojio. jesul to sumnjive donacije koje nisu utrosene, ili samo sumnjive donacije pred izbore???

lolo bosanac

e moj prijatelj neznam ni ja ocemu se rabi ,ali brate sramota da vlada kantona prisvaje 2800maraka od opstinske sramne donacije.taj iznos oni potrose za jedan mobilni telefon.mozda vlada nije imala para za regrese za godisnji sta ces ljudi tesko rade treba sve unistiti od komunizma. lolo bosanac

Denal

ovi kantoni su pravi paraziti, koji ce nam kantoni kad u drugim drzavama jedan omanji grad ima stanovnika kao cijela BiH, a mi imamo kantone koji se sastoje od par sela i jos se ti kantoni ponasaju kao drzave. I cudimo se sto nam nista ne funkcionise kako treba…

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x