Danas potpala kotla za mazutom, filteri će biti isključeni

8 699

Danas je u 13:05 u kabinet Općinskog načelnika, faxom pristigla obavijest iz Sisecam Soda Lukavac, koju u cjelosti prenosimo: „Shodno članu 15. Zakona o zaštiti zraka („Službene novine Federacije BiH „broj 33/03), obavještavamo Vas da dana 1.06.2010. godine, imamo intervenciju na kotlovskom postrojenju kotla br.7, zbog čega će po kretanju istog, biti povišena emisija polutanata u atmosferu.

Obrazloženje: Zbog potrebne intervencije na kotlu br. 7, danas 1.06.2010. godine u popodnevnim satima bit će ponovna potpala kotla sa mazutom, te će za vrijeme potpale biti isključeno elektrofiltersko postrojenje datog kotla u trajanju od jednog sata.

Redakcija portala ovim putem upućuje kritiku što obavještenje nije proslijeđeno i na adresu redakcije SodaLIVE.ba portala kako bi se obavjestila i javnost, a ne samo kabinet Općinskog načelnika.

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
8 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
stop gluposti

oh evo vec se bolje osjecamo… AHHAHAHAHAHAHAH
pali odma’ care jedva cekamo! koji ste vi papci… pa vi mislite da smo mi stvarno ovce.

čistizrak

Nije dovoljno obavijestiti kabinet načelnika. Ako se Sisecam Soda Lukavac pridržava zakona onda je bila u obavezi da na vrijeme i to putem saopštenja za javnost objavi odluku o isključenju filtera i potpali kotla. Glupostima menadžmenta nikad kraja… strateški kupac???

Iraq

KOJI FILTERI….Tacno nas ljudi zajebaju

Enes Hadziethemćumurović

pali miško xD bićemo ko noć crni!

TML

Daoche zalutat kakva atomska tamo iz istocnih zemalja pa da nas od jednom utohaju nego da se patimo dok starimo,od kojekakvih bolesti i ovih jebenih hemikalija koje vise pustaju i “bacaju” na nas!!!

Sta ima

Kao da imaju filtere, mogli su napisati “iskljucit cemo filtere koje uospte nemamo”
Ni’e niko budala ba -.-

brzi

šta ste se natakarili na ssl ,imate li pametnija posla?

Elvirowski

lol Odavno ja govorim : SSL i Načelnik su se davno spišali ! Nemože se Vama dokazat da je izlazak načelnika na protest bilo samo mazanje očiju građanima…. I tek evo Vam sada dokaz da je Vaš protest kojeg sam podržavao (iako nisam bio u mogućnosti doći zbog posla) FAIL → Piši kumu Gliši javi kumu Savi !

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x