BiH se nalazi u katastrofalnom stanju zbog kojeg su odgovorni građani BiH i Visoki predstavnik

1 438

frontUdruženje „Front“ upozorava građane Bosne i Hercegovine da su jedini istinski krivci zbog toga što BiH nije ušla u bezvizni režim kao i zbog činjenice da smo još daleko od ulaska u NATO alijansu.

Dok susjedne zemlje, među kojima i agresorska Srbija, velikim koracima idu ka Evropskoj uniju, Bosna i Hercegovina zahvaljujući fašističkoj vlasti stoji u mjestu a građani sve to mirno promatraju. Pasivnost i nesuprotstavljanje građana ovakvoj vlasti Bosnu i Hercegovinu odvest će u bezdan iz kojeg će se teško vratiti.

Za ovakvo stanje velikim dijelom je odgovoran i Visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko, čiji je prevashodni zadatak približiti BiH evropskim integracijama, za što su mu omogućene i Bonske ovlasti koje ne koristi. Njegova uloga posmatrača je uvredljiva, posebno ukoliko uzmemo u obzir da se kao posmatrač enormno bogati od izuzetno visokih primanja koja za svu svoju pasivnost ima.

„Front“ poziva građane BiH i Visokog predstavnika da konačno poduzmu nešto i pokrenu proces smjene kriminalaca i fašista koji Bosnu i Hercegovinu vode u propast.

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dado

Bosancima je sve dobro dok imaju shta jest , eh kad toga nestane , mozda ce ustat …

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x