“BiH će opstati i niko je neće rasturiti”

2 614

Kandidat SDP-a BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Željko Komšić rekao je večeras u Livnu da želi EU u BiH i jaku BiH u Uniji, te da neće odustati dok svaki građanin ne bude ravnopravan na svakom pedlju teritorije BiH.

“BiH će sigurno opstati i niko je neće rasturiti, a sve priče o secesiji i trećem entitetu su prazne priče bez osnova”, rekao je Komšić na predizbornom skupu.

On je pozvao Livnjake da izađu na izbore i da glasaju za BiH po mjeri svakog čovjeka, a ne samo političkih elita i stranačkih lidera.

Predstavljajući predizborni program SDP-a BiH, predsjednik ove stranke Zlatko Lagumdžija pozvao je Livnjake i građane BiH da 3. oktobra biraju između sadašnjeg “haotičnog stanja” i pet politika koje nudi ova stranka, a to su: posao, pravda, socijala, obrazovanje i besplatno zdravstvo.

On je rekao da protivnik SDP-a nije vlast, nego “katastrofalno stanje u koje su zemlju doveli”, a građane koji misle da im je sada dobro pozvao je da ponovo daju glas sadašnjoj vlasti.

“BiH se danas brani poslom, pravdom i zakonom o oduzimanju nezakonito stečene imovine”, poručio je lider SDP-a BiH.

Na večerašnjem predizbornom skupu SDP-a BiH u Livnu predstavljeni su i kandidati stranke na svim nivoima za predstojeće opšte izbore.

PRESS SDP

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
seno

normalno da ce opstati bosna kad vise nemaju sta rasturiti,opuhali su je cijelu i da hoce nemaju sta vise.

brzi

ŽALI BOŽE VREMENA ŠTO ODUZIMAJU NA TV,LOPOVI CRVENI SMRDLJIVI!!!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x