Odmorite se u Zagrebu, posjetite sajam i uživajte u shoppingu u SC Westgate (230 trgovina)

2 469

Turistička agencija LUKAVAC TRAVEL (Hotel Lukavac od strane TC Konzum) nakon posjete 220 naših putnika Beogradu, ovoga puta organizuje odlazak u Zagreb – obilazak grada, sajam knjiga i shopping u SC Westgate.

panorama-zagreb_640_426

Sajam knjiga se ove godine organizuje po 36. put kao i sajam muzike, sajam informatike i sajam zimskih sportova.

Zagreb je najveći i glavni grad Republike Hrvatske, a istovremeno i jedan od najstarijih evropskih gradova. 1994. godine Zagreb je proslavio 900 godišnjicu prvog pisanog dokumenta sa njegovim imenom.

Osim predmeta vezanih uz prošlost grada, zagrebački muzeji i zbirke umjetnina posjeduju izloške iz cijelog svijeta, zavidne historijske i umjetničke vrijednosti. Posebna rijetkost su zagrebačka mumija s najdužim etrušćanskim tekstom na svijetu i ostaci neandertalskog krapinskog pračovjeka (homo Krapinensis).

zagreb_6
Odmor će vam sigurno pružiti Zeleni parkovi i fontane, aleje cvijeća i spomenici… u samom je središtu Zagreba niz od osam parkova tzv. Lenuzzijeve potkove. U nizu šetališta, od Zrinjevca, preko Botaničkog vrta, pa sve do Marulićevog i Trga maršala Tita, slijedit ćete liniju zelenila i cvijeća. Njihov mir i klupa koja čeka baš na vas utočište su i predah od turističke šetnje, njihova ljepota i galerija na otvorenom priča su o posve osobitom gradu…

INTERLIBER – međunarodni sajam knjiga i učila predstavlja poslovni svijet izdavačkog i edukativnog stvaralaštva s najvećom ponudom knjiga i učila na jednom mjestu. Sajam se održava pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

Ove godine u isto vrijeme se održava i 3. međunarodni sajam skijanja, zimskih sportova, outdoor aktivnosti i prateće industrije. Na tom sajmu će izlagači predstaviti:
Proizvode i usluge namijenjene zimskim sportovima, ponudu putničkih aranžmana i zimskih destinacija, fitness, teretane, wellness i spa, dodatke prehrani za sportaše i rekreativce, sportska literatura…

Također, za ljubitelje informatike i muzike, u vrijeme naše posjete biće otvoren i sajam informacijskih tehnologija – INFO kao i Sajam muzike i multimedije.

Što se tiče shoppinga, Zagreb je bogat velikim brojem tržnih centara, putnici koji putuju sa Lukavac travelom će ovoga puta posjetiti TC WEST GATE, koji je smješten nadomak grada.

westgate
Sa svojih 260 trgovina, 100.000 m² prodajne površine, 7.250 parkirnih mjesta, 3.500 m2 dječje igraonice: WESTGATE Shopping City je daleko najveći shopping centar u Hrvatskoj. Veliki broj trgovina, koje možete otkrivati šetnjom uz 3,3 km izloga, predstavlja cjelovit pregled najznačajnijih međunarodnih brendova: uz vodeće trgovine poput Zare, New Yorkera, P&C-a, Marks&Spencera, C&A-a, Sportine, Humanica, drogerije Müller, Intersporta, Technomarketa i Mercatora, brendovi Massimo Dutti, Stradivarius, Högl, Coin Casa i Crocs predstavljeni su prvi put na hrvatskome tržištu.

PLAN PUTA

Nakon dolaska u Zagreb, autobusi će biti parkirani ispred Sajmišta do 16:30 sati. U 16:30 sati autobusi će krenuti u TCWEST GATE i tamo će putnici provesti do 20:30 sati.

Putnici koji ne budu željeli u West Gate, mogu ostati u Zagrebu do 21:00 sati.

Polazak: Subota, 16. novembar 2013.godine
Iz Lukavca: 5:30 sati (Ispred TC Konzum)
Iz Tuzle: 6:00 sati ispred Hotela Tuzla
Iz Zagreba: 21:00 sati

CIJENA PREVOZA: 30 KM
Ulaznica za sajam knjiga – GRATIS

REZERVACIJE I VIŠE INFORMACIJA

  • 035 557 450 (Lukavac Travel – LUKAVAC)
  • 061 318474 (Lukavac Travel – LUKAVAC)
  • 064 44 22 066 (Lukavac Travel – TUZLA)

FACEBOOK DOGAĐAJ

(Sponzorisani članak)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Moje ime

Ili mozda da napisete da se uopste ne placa ulaznica na sajam a ne gratis… :))

neko

ULAZNICA -GRATIS koliko znam ulaz na sajam je slobodan tj. ne plaća se

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x