Svečano otvaranje novog i atraktivnog ugostiteljskog objekta u centru Tuzle

0 1.435

Nakon više mjeseci provedenih u stvaranju ideje, kreiranju poslovnog ambijenta, a na posljetku i realizaciji jedne nove i bolje tuzlanske priče, sa ponosom Vam najavljujemo svečano otvaranje Nardi Pub-a! Nardi Pub predstavlja kombinaciju dobrog ukusa, odmora, zabave, tradicionalnog i novog, klasike i modernizma.

Nastupi najboljih bendova iz BiH i regije, prenos utakmica na najsavremenijim TV ekranima i naravno – bogata gastronomska ponuda grilovanih jela, spremanih od strane kuhara sa dugogodišnjim balkanskim i svjetskim iskustvom, preko 30 vrsta piva, od toga deset vrsta točenih, od kojih bi izdvojili Heineken, Paulaner, i naravno, stari, dobri Guinness.

Dali smo Vam samo nekoliko dobrih razloga, zašto će Nardi Pub sigurno postati Vaše novo najdraže mjesto u gradu! Svečano otvaranje je u petak, 21. oktobra, od 20 sati. Muzičku podlogu začinit će virtuozni bend Vertikalno Gledano iz Bosanskog Šamca, a odmah u subotu, za vas smo spremili “domaću poslasticu”, tuzlanski SIN bend! Stoga, obucite osmijeh, obujte raspoloženje i pridružite nam se u nezaboravnom vikendu!

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar