SodaLIVE nagrađuje: Ulaznice za koncert Miligrama u Tuzli osvojili su…

1.160

Koncert grupe Miligram će se održati 23. aprila 2016. godine u dvorani Mejdan i osjetite zvukove rocka, balkanskih ritmova i R&B elemenata.

Miligram je jedan od najmlađih bendova s prostora ex yu , koji je sa tri albuma i u roku od dvije godine napravio jedan od najbržih proboja na muzičkom tržištu cijelog Balkana.

Kombinujući različite muzičke stilove od roka, hausa i etno muzike, kao i nevjerovatne energije na svojim koncertima, Miligram je skupio ogroman broj svojih poklonika nakon prepunih velikih prostora sirom Balkana, kao što su  “Zetra” u Sarajevu, “Cveticarna” u Ljubljani,  Mejdan u Tuzli .Combank Arena u Beogradu  itd.

Miligram je ove godine odlučio da publici prestavi novi pravac u predstavljanju muzike na koncertima sa  još neviđenim rekvizitima, svjetlosnim efektima i  još puno drugih novina. Koncert u Mejdanu biće tematski inspirisan i ponudiće jedan potpuno nov doživljaj muzike sa Balkana i poruku koju taj koncert šalje.

Očekuje se da će koncert  MILIGRAMA koji je zakazan za 23.04. 2016. u dvorani Mejdan sa početkom u 20 sati, ponuditi jedan novi standard u organizaciji i produkciji domaćih koncerata.

Sve informacije možete dobiti na FB stranici  https://www.facebook.com/KONCERTI-Beral-music-122744324497781/

NAGRAĐUJEMO

Lukavački info portal | SodaLIVE.ba, IMEL – Online trgovina i BERAL Music će nagraditi 3 posjetitelja portala sa po dvije ulaznice. Potrebno je da u komentaru ispod vijesti (Koji se nalazi na SodaLIVE.ba FACEBOOK stranici) označite osobu sa kojom bi voljeli na koncert.

Sretni dobitnici su:

  • Ermin Čeliković i Emina Bektić
  • Erna Emić i Elfeta Emić
  • Adnan Salkić i Rabija Avdagić

Ulaznice možete podići sutra do 12 sati u kompaniji IMEL. Svim učesnicima želimo više sreće drugi puta a sretnim dobitnicima da se lijepo provedu 🙂 Vaši SodaLIVE.ba, IMEL i BERAL MUSIC.

Komentarisanje nije dozvoljeno, ali trackbacks i povratni linkovi su dozvoljeni.