Od danas možete nabaviti ulaznice za Brodolom 8

0 679

Prodaja ulaznica za BRODOLOM#8 koji se održava 09. Augusta u Tuzli službeno počinje 14.07.2014.

Zbog velikog interesovanja, koje iz godine u godinu raste, ulaznice za najveći spektakl elektronske muzike na otvorenom u Bosni i Hercegovini se mogu kupiti u odabranim centrima i putem Interneta.

Prvi muzički spektakl Bosne i Hercegovine prepoznatljiv u cijelom regionu koji je još na svom prvom izdanju inicirao istinski razvoj scene elektronske muzike u tuzlanskoj regiji i vratio vrijednost pojma kvalitetne i jedinstvene zabave.

BRODOLOM je svakim svojim narednim izdanjem postajao sinonim i inspiracija zabavama nastalim paralelno sa njim. Svojom originalnošću odredio je pravac kretanja u kojem se one i danas razvijaju.

Ovo je neosporno jedan od najvećih i najimpresivniji muzičkih događaja regiona, te prvi event u BiH koji pruža iskustvo clubbinga širih razmjera na otvorenom. The Shapeshifters (UK), Funkerman (NL), Baggi Begović (NL), Grovvyman (RS), G Edd (BiH) i Woid (BiH) čine ovogodišnji line up BRODOLOM #8 koja svim poznavaocima elektronske muzike šalju jasnu poruku o kakvom epohalnom događaju je riječ, te koliko plesnih sati mogu očekivati na ovogodišnjem izdanju.

OFICIJELNA PRODAJNA MJESTA:

TUZLA: CD Shop “MIDO” i CD Shop “Sejo & Vili”
LUKAVAC: Caffe bar “MILLENIUM”
ŽIVINICE: Caffe bar  “KARIZMA”
SREBRENIK: Caffe club “MTV”
SARAJEVO: “Plato Skenderija”
ZENICA: Caffe bar “Hennessy”
DOBOJ: Club “HOL”
BRČKO: Caffe bar  “BOA”
BIJELJINA: Caffe bar “Ice Bar”

Prodaja ulaznica za BRODOLOM#8 putem interneta: www.kupikartu.ba

Cijene ulaznica za ovogodišnje izdanje:

STANDARDNE ULAZNICE: 15,00 KM
V.I.P. ULAZNICE: 50,00 KM

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar