Nakon Sarajeva spektakl u Tuzli

0 859

Nakon spektakularnog koncerta u Sarajevskoj dvorani Zetra 29.11.14. Zdravko Čolić će 21.03.2015. nastupiti u sportskoj dvorani Mejdan u gradu soli Tuzla.

Promovirat će svoj novi album Vatra i barut. Pored novih pjesama publika će tri sata moći da uživa u starim velikim hitovima ove najveće Balkanske zvijezde.

Svaki koncert Zdravka Čolića u Tuzli je bio veoma posjećen pa tako očekujemo da će i ovog puta biti tako. Beral musicu je u Sarajevskoj Zetri bio povjeren zadatak organizacije Čolinog koncerta 29.11.2014. a sada i organizacija na domaćem terenu u Tuzli. Beral music će se truditi da Tuzla dobije jedan spektakl sa visokom produkcijom, koju i sam izvođač zahtjeva.

Ulaznice će biti ranije puštene u prodaju kako bi se zbog manjeg kapaciteta dvorane, oni pravi ljubitelji Čoline muzike na vrijeme obezbijedili ulaznicama.

Cijena ulaznice je 15 KM do 11.03.2015. a nakon ovog datuma 20 KM. Za firme je obezbeđen dodatni popust u ograničenoj količini.

Trenutno vlada veliki interes publike  za koncert ne samo u regionu Tuzle nego i u drugim gradovima regije. Organizira se i autobuski prevoz iz Sarajeva i drugi gradova BiH. Sve info oko koncerta možete pratiti na fb stranici KONCERTI Beral.

Legendarni Čola nakon koncerta u Dubaiju će 7. Marta nastupiti u Zagrebačkoj Areni, 14. Marta u Beču a 21. u Tuzli.

Najveća zvijezda s naših prostora svojim novim albumom je ispunila očekivanja publike i još jednom opravdala epitet NAJVEĆA, interes za sve koncerte je veliki i publika godinama prepoznaje tu energiju na koncertima.

Interesantno je da pored standardne starije publike dobrog muzičkog ukusa, na svim Čolinim koncertima možemo primjetiti sve veće prisustvo tinejdžera i mladih što nas izuzetno raduje poručili su nam iz Beral musica.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar