EXIT AVANTURA – Sedam dana najbolje ljetne zabave u dvije države!

0 597

EXIT R:Evolucija nije pojela svoju djecu! Umjesto toga, u čast 15. izdanja EXIT FESTIVALA poslaće ih na sedmodnevnu julsku avanturu u dvije države! EXIT 2014 biće održan na dobro znanom mjestu, Petrovaradinskoj tvrđavi, najboljoj festivalskoj lokaciji na svijetu, da bi nakon toga provod bio nastavljen na jednoj od najljepših plaža na Jadranu.

EXIT FESTIVAL 10-13. jula 2014. Novi Sad, Srbija
SEA DANCE FESTIVAL 15-17. jula 2014. Jaz, Crna Gora

Jedna avantura, dvije države, sedam dana, bezbroj utisaka po cijeni od samo 103 KM !

Sa centralnom binom na plaži Jaz i nizom događaja na Velikoj plaži, u starom gradu u Budvi i u Kotoru, EXIT dobija i svoje morsko izdanje, SEA DANCE FESTIVAL, prekriveno pijeskom i školjkama. Da li ste spremni za EXIT AVANTURU – sedam dana najbolje ljetne zabave?

Bolje bi bilo da jeste, jer je, kao i svake godine, EXIT pripremio super popust! Od četvrtka, 12. decembra, pa sve do 14. januara u prodaji će se naći ulaznice po cijeni od 103 KM, što je čak 60% popusta od regularne cijene, za četiri dana EXIT FESTIVALA na Petrovaradinskoj tvrđavi. Ali to nije sve! Oni koji kupe paket ulaznica u sklopu ove akcije biće nagrađeni ulaznicom za svih sedam dana EXIT AVANTURE, odnosno dobijaju ulaznicu za tri dana SEA DANCE FESTIVALA potpuno besplatno! Ni to nije sve! Članovima EXIT Trajba, posjetiocima festivala iz prethodnih godina, koji ulaznice kupe do 14. januara, EXIT poklanja i besplatan smještaj u kampu festivala u Novom Sadu, dok oni koji EXIT posjećuju prvi put mogu već sada da rezervišu svoje mjesto u kampu po cijeni od 53 KM. Redovna cijena ulaznica za EXIT biće 233 KM, a za SEA DANCE FESTIVAL 84 KM.

unnamed

Lokacija za prodaju ulaznica je svima već dobro poznata:

TUZLA „TATZOO“  – Tattoo studio (Google Maps)
Zlatarska 3 (kod Kapije), 75000 Tuzla
tel. 062 761-331 _ email: exit@tuzlalive.org _ web: www.tuzlalive.org

a ostale informacije o festivalu možete naći na zvaničnom sajtu www.exitfest.org.

Pored svih popusta i pogodnosti, ukoliko želite da nam u potpunosti prepustite organizaciju vašeg prevoza i smeštaja na EXIT festivalu, izaberite jedan od paketa specijalno dizajniranih za nezaboravno ljetno iskustvo! Izaberite paket EXIT i po cijeni od 198 KM, možete dobiti ulaznicu za EXIT FESTIVAL, smještaj u kampu u Novom Sadu, kao i prevoz iz vašeg grada do EXIT FESTIVALA, sa povratkom.

Ako ste spremni za EXIT AVANTURU, za istoimeni paket po cijeni od svega 278 KM dobijate ulaznice za EXIT FESTIVAL, SEA DANCE FESTIVAL, smještaj u kampu u Novom Sadu, prevoz iz vašeg grada do Novog Sada, prevoz od Novog Sada do Budve, sa povratkom u vaš grad. Specijalni paketi dostupni su do 14. januara, a više informacija možete pronaći na www.tuzlalive.org.

EXIT R:Evoluciju 2013 obilježila je posjeta od preko 200.000 ljudi, oboreni mnogobrojni rekordi i istinska, revolucionarna energija koja je ispunila zidine Petrovaradinske tvrđave i prelila se niz ulice Novog Sada. EXIT AVANTURA ove godine tu energiju prostire i dalje, sve do vrelih jadranskih plaža. Vrijeme je da počnete da razmišljate o idealnom bikiniju, šeširima i sunčanim naočarima, kampovanju pored mora, putovanju sa ekipom, o nezaboravnim ljetnim noćima i eksploziji doživljaja. Dobro zvuči? Vreme je za EXIT AVANTURU!

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x