Dubioza najavila Brodolom LIVE stage! (VIDEO)

0 1.308

Dubioza kolektiv je na sebi svojstven način napravila video najavu svog za sada jedinog nastupa u Bosni i Hercegovini u 2016. godini. Kao headlineri Live Stagea nastupaju prvog dana festivala Brodolom u petak, 22. jula.

Za našu web stranicu su pored video poruke dali i kratku izjavu koju u cijelosti prenosimo kao njihovu poruku fanovima Brodoloma:

„Prošlo je nekoliko godina otkako nismo svirali u Tuzli. Konačno su se stvari poklopile, pa imamo priliku da se vratimo u grad soli. Drago nam je da festival Brodolom uvodi dodatni dan za “live” program. Samo se nadamo da od skakanja na koncertu Tuzla neće još više potonuti. Ovom prilikom, apelujemo na posjetioce da skaču samo na mjestima koja su “potklocana”, jer ne želimo da pravimo dodatni trošak Tuzlanskom kantonu.“

Festival Brodolom se održava u Carinskoj zoni (Šićki brod) u Tuzli i to 22. i 23. jula, 2016. godine. Pored Live Stagea, na Stageu elektronske muzike (23.7.) već su najavljena velika imena elektronske muzike James Zabiela i Joeski.

Kako bi fanovima ponudili što bolje uslove, trenutno je u toku akcijska prodaja ulaznica. Svoju ulaznicu možete kupiti i uštediti do 30% do 01.07.2016. putem portala kupikartu.ba.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar