Brodolom Summer Dance: Zabava, pozitivna energija i nezaboravno druženje!

1 3.339

Treći august (03.08) donosi najiščekivaniju noć u Carinsku zonu – Šićki Brod – još jedan Brodolom i najveću zabavu pod otvorenim nebom. Nova ljetna brodolomska avantura u fokus ove godine stavlja svoje vjerne fanove, te sprema spektakl kao znak zahvalnosti za sve ove godine podrške, dobre zabave, pozitivne energije i nezaboravnih druženja!

Mnogobrojnim posjetiteljima iz Bosne i Hercegovine i regije, vrhunac ljetnog uživanja je upravo još jedan Brodolom – prvi bh. muzički dogadaj ispod zvijezda. Novo izdanje donosi do sada najveću zabavu na otvorenom uz spektakularnu produkciju kakvu imaju i najveći svjetski festivali, dizajnirane i osmišljene zone zabave i opuštanja, i svakako muzička iznenađenja.

Brodolom je od pokretanja u potpunosti bio inovativan i potpuno drugačiji muzički događaj, čiji je fokus bio i ostao da prikaže veličinu i različite mogućnosti koje pruža muzika. Time je uspostavio standarde zabave za ljubitelje dobrog provoda, što ga čini jednim od najpopularnijih događaja ne samo u BiH, nego i u zemljama okruženja.

Tokom proteklih 12 godina Brodolom je posjetilo više od 55 hiljada ljudi, a od svojih početaka pa do danas donosio je samo najbolje pa su tako scenom harali i publiku držali budnom i rasplesanom svjetski velikani Jamies Zabiela, Darren Emerson, Mark Knight, Mahmut Orhan, Lisat & Voltax, Baggi, Pirupa, Kazoo, Joeski, Magdalena i Musumeci. Neizostavna je bila domaća i regionalna podrška: Dubioza Kolektiv, After Affair, Groovyman, G. Edd, Alexandar de Funk, Vanyano, Focho, Goran Emkić, El Mano, Borg, Soole i mnogi drugi! Pored fenomenalnog muzičkog programa, Brodolom je visoko iznad postavljao i ljestvicu u produkcijskom i organizacijskom smislu, što je rezultiralo najvećim pozornicama postavljenim ikad na ovakvoj vrsti zabave u BiH, najvećim plesnim podijumima i šankovima dugim preko 100 metara. 

Regular ulaznice po promotivnoj cijeni od 10 KM dostupne su najkasnije do 10. jula ili ranije – do isteka zaliha u sistemu kupikartu.ba i na svim njihovim prodajnim mjestima!

Također, već su dostupne i VIP karte po cijeni od 35 KM. Ne zaboravite sačuvati datum u kalendarima za najrasplesaniju noć!

1
Komentari

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Sinister Recent comment authors
newest oldest most voted
Sinister
Guest
Sinister

Šićkolom.