Brodolom postaje festival: DUBIOZA KOLEKTIV na desetom Brodolomu!

0 1.140

rsz_1dk-promophoto-press-fullframe-hi-res-photo-by-goran-lizdek

Jedan od najpopularnijih i najuspješnijih regionalnih bandove, Dubioza Kolektiv je headliner ovogodišnjeg live stagea na festivalu Brodolom, koji se održava 22. i 23. jula u Tuzli. Pored kvalitete i popularnosti koju band ima, odlučili smo se za saradnju sa Dubiozom, jer bi ovo trebao biti jedini njihov nastup u BiH ove godine. Tako da ćemo vama, svojoj publici, ponuditi ovaj jedinstveni doživljaj i mogućnost da uživate u fenomenalnoj muzičkoj predstavi – upravo prvi dan Brodoloma.

Definitivno će ovo biti spektakularno otvaranje live stagea na kome će u petak, 22.jula nastupati bendovi, a vrhunac te večeri bit će nastup momaka u žuto-crnim dresovima. Zasigurno, jedna energična noć i možda jedan od najboljih uvoda i priprema za drugi dan festivala kada je planiran nastup Dj-va. Uskoro će biti objavljeni i ostali učesnici, kao i ostale informacije o festivalu i ovogodišnjim ulaznicama. Za sada je najvažnije planirati 22. i 23. juli za još jedan nezaboravan Brodolom, ovaj put dva dana i po prvi put u formi festivala.

Navikli ste na vrhunsku produkciju u dosadašnjih devet izdanja, a ove godine planiramo napraviti dva različita ambijenta. Prvi, namjenjen live stageu za bandove, a odmah na završetku noći sve će se preurediti i prilagoditi drugom danu festivala i izvođačima elektronske muzike.

Uskoro više informacija, a do tada pratite Facebook page: BRODOLOM

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar